selamlar...selamlar... Nizipten selamlar
Ömer kýlýçparlar
selamlar...selamlar... Nizipten selamlar
Ömer kýlýçparlar
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 16:42 ) deðiþtirilmiþtir.
Hoþgeldin sayýn(!) Ömer Kýlýçparlar kardeþim.Biraz geç kaldýn ama saðlýk olsun.Hiç yoktan iyidir.
Anlaþýlan yemeði sen kazandýn.Artýk kendine bir nohut dürümü ýsmarlarsýn.
Senin hakkýnda epey atýp tuttuk.Artýk cevap verme þansýn var.Ayrýca Yusuf ve Reþat da senin þifrenle girip yazabilirler.
Kazandýðýn yemeði bir baþka imama da ýsmarlatabilirsin,mesela Ömer Kýlýç'a.Ayrýca biz senin için ödül koymuþtuk.Ama zamaný geçtiði için artýk alamazsýn.
Selamlar,sevgiler...
muharrem
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 16:44 ) deðiþtirilmiþtir.
Dostlar,buradan hepinize sesleniyorum.
Birbirine ulaþan tüm arkadaþlar bu notumu birbirinize ulaþtýrýnýz lütfen.aksi takdirde muharremin dediði gibi kozlar birer birer açýlacaktýr.
örnekmi istersiniz;þeyh,kýyak,þiþko,sofi,fineo,ede,þakirt,namýk kemal,çullu,kör ahmet,keçi,simoviç,zincirkýran,keloðlan,kör fatma,çýt çýt,kirpi,itis,molla ayraný ve baþmutrup hikayelerini anlatmaya baþlayacaðýz.
Selamlar saygýlar
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 16:46 ) deðiþtirilmiþtir.
ömer dostum,hoþ geldin sefalar getirdin.
Selamlar saygýlar.
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 16:46 ) deðiþtirilmiþtir.
Arkadaþlar selamün aleyküm
muharremin nikahýn kaçpara verdiðini söyleyeyimmi.25 000 tl
+... birde þu mesele var:arkadaþ 1200 km den geldim bana yemek parasý
verdirttiler diyor.Kendisi bildiðim kadarýyla ben NÝZÝP'e geldiðimde size ölmeden lahmacun yedirteceðim diyordu.Ondan sonrada çýkýp bana yemek parasý verdittiler diyor. dahasýda var haaa...
Osman ve ahmet nasýlsýnýz iyimisiniz. Biz burada arkadaþlarla konuþtuðumuz zaman kulaklarýnýzý çýnlatýyoruz.
Ömer kýlýçparlar
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 16:48 ) deðiþtirilmiþtir.
Tekrar hoþgeldin Ömer kardeþim.
Seni görmek güzel.
Gelelim yemek konusuna.Bana zorla yemek ýsmarlatanlar utansýn.Hem de utanmadan yediler.Ben kibarlýk olsun diye sizi kýramadým ýsmarlamak zorunda kaldým.Ama helal olsun.Seni buraya getirmeyi baþardýk ya,gerisini boþver.
Arkadaþlar karar almýþlar gelip senin yanýndan siteye baðlanacaklarmýþ.Artýk bir kýyak geçersin.Hem milletten para da almayacaðýný söylemiþsin.Tebrikler.Doðru bir davranýþ.
Snýrým Reþata yemek olayýný farklý anlatmýþsýn o da biraz alýnmýþ galiba.Ona þaka olduðunu söylemeyi unutmuþsun sanýrým.Þaka olduðunu söylemezsen seni rezil ederim "SÜBHANEKEYÝ" bile bilmiyormuþ diye.Yalandan kim ölmüþ?
Ahmet,biraz sýk takýl da þu kozlarý ortaya dökelim artýk.Özellikle bilgisayarý olup da baðlanmayanlarý hedef alalým da belki yazarlar.
Bahriyi siteden haberdar etmediniz mi?Ona da mutlaka ulaþýp haber verin.Eðer telefonunu yazarsanýz (sms ile) onu ben de arayabilirim.
Herkese selamlar,sevgiler.
muharrem
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 16:51 ) deðiþtirilmiþtir.
Te?ekkürler Muharrem ve ahmet karde?im
Osman dan ses seda çýkm?yor.herhalde bizim geli?imizesevinmedimi ne?
Bahrinin haberi varm? yokmu bilmiyorum.Yusufla görü?üyoruz oda yak?nda kat?lacak aram?za.
muharrem karde?im osmanla arn?zdaki bahsin ödülünü sahibine verin
yoksa vermeyen FATEYY olur sonra kar??mam
Ömer k?l?çparlar
ÖMER KARDEÞÝM SENÝ ben kaydettim ve kullanýcý numarasý aldým
Baþýmýn tacýsýn ne demek tüm arkadaþlarýmda öyle.
Muharrem kardeþim be n 10 milyon demiþtim Nizibe gidince bu parayý Ömere vereceðim Ben sözümdeyim adam haketti.
Sen yan çiziyorsun gibi geldi.
Adamýn parasýný ver
Ha ayrýca kullanýcý kodu almak isteyen her arkadaþýma bu muamele ücretsiz yapýlýr.
Salime de aldýk o yazmadý
Salim dün sana gelecektim iþim uzadý ama söz geleceðim.
Hakkýný helal et Ahmedim sesin iyi geliyor devam et benim hakkýmda bir þey yazmanýþsýn tesekkürler
Selamlar
Osman Demir
Istanbul
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 16:55 ) deðiþtirilmiþtir.
Sayýn kýlýçparlar dostum,
yanýna uðrayan tüm arkadaþlara ve dostlara kucak dolusu sevgi ve selamlarýmýzý ilet lütfen.
Ve onlara deki "gel ne olursan yine gel" ilkesi doðrultusunda gelsinler onlarýda bekliyoruz.
Selamlar sevgiler
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 16:56 ) deðiþtirilmiþtir.
Merhaba arkada?lar.
Osmancýðým,ben ödül konusunda yan çizmiyorum.Arkadaþ ödülü hak etmedi.Çünkü onu biz zorla siteye sokabildik.Eðer kendi girseydi eyvallah.Hem hakketme hem de iste.Olur mu:?
Ayrýca benden 25.000 tl deðil 50.000 tl aldý.Prensip meselesiymiþ.
(þaka).
Yav Kýdemli Katibi göreniniz mi var mý?Onu da yollayýn.
Salim kardeþ,yaz artýk yav.Senden de haberimiz olsun.Bu kadar özletme kendini.
Selamlar,sevgiler.
Ahmet sen yüklenmeye devam et.Yoksa bunlarýn yazacaðý yok.
muharrem
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 16:57 ) deðiþtirilmiþtir.
sevgili Osman kardeþim sesin biraz geç geldi ama yinede tesekkürler
Ahmet kardeþim zaten bizim kapýmýz herkese açýk hele dostlara sonuna kadar.Yusuf dün gelecekti beraber yazacaktýk gelmedi.
sayýn týktýk kardeþim nerelerdesin bizi buraya çaðýdýn kayboldun
yemek konusuna gelince kimse senin baþýna tabanca dayamadý. sen geldin
týpýþ týpýþ verdin.istemeden verene ne derler? mar....lý. arkada?larýn hepsi gelsin baþýmýn üzerinde yeri var.Bana þeref verirler para mara yok .Reþat ynlýþ anlamýþsa onu düzeltiriz rezil etmene gerek yok SUBHANEKEYÝ biz biliyoruzve bunu günde 40 defa okuyoruz. Okumayanlara söylersek biz söyleriz. sen önce sözünde dur sonra düþünürüz. Ayrýca þifre için Osman kardeþime veMuharreme tesekkürler selamlar sevgiler
Ömer kýlýçparlar
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 16:59 ) deðiþtirilmiþtir.
Merhaba arkadaþlar,
Ahmetciðim ellerine saðlýk çok güzel olmuþ.
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 16:59 ) deðiþtirilmiþtir.
Who is new user?
Ben yeni katýlan arkadaþýmýza ve eskilere Selamun Aleykum demek istiyorum.
Ömer ben her gün birkaç kez siteye giriyorum. hatta gündemde kalmak için yapmadýðým espiri vs kalmadý. Ancak 3 ayda 2 yeni kullanýcý geldi.
Birde Üniversitede okumuþ arkadaþlarým. Okumak isteyenlere ders ve burs bakýmýndan yardýmcý olsunlar buradan herkes ne yapabilir Söylesin ben buradan bana baþvuracak NÝHL mezunu ve istanbulda okuyan bir arkadaþýma maddi olarak yardýmda bulunmak isterim.
Selamlar
Osman Demir
Istanbul
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 17:00 ) deðiþtirilmiþtir.
Ahmetciðim,
çok özür dilerim. bu aralar çok meþgulum o nedenle siteye fazla giremedim.
mehmet
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 17:01 ) deðiþtirilmiþtir.
Hi Osman,
I the new user! guess who I am? remember the person trying to sell water with you in istanbul in the summer 1986.
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 17:01 ) deðiþtirilmiþtir.