krbcksen ne zaman yola çýkacan sený nýzýpte beklýyoruz gozumuz yollarda kaldý dahamý býtmedý bu dersler tam býr ders manyagý olmussun sen oklda boyle degýldýn ýst degýþtýrmýþ sený tuh tuh býrak ing finalinide memlekete gel......
krbcksen ne zaman yola çýkacan sený nýzýpte beklýyoruz gozumuz yollarda kaldý dahamý býtmedý bu dersler tam býr ders manyagý olmussun sen oklda boyle degýldýn ýst degýþtýrmýþ sený tuh tuh býrak ing finalinide memlekete gel......
eyvallah çakýrým... yarým saat sonra otogardayým sýrf sen dedin diye ha... .
yoksa o barak ovasýnýntaze tokluetini yiyeceðimden deðil ....
final içinse saðlýk olsun girdik bakalým iyi oldu galiba... .
Edited by - cengizkrbck on 12/30/2006 5:23:18 PM
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Gökhan gördüklerime ve de yazdýklarýna inanmýyorum yaa...valla metal abim haklý galiba dimi metal abii)).
selam millet ne haber ben yusuf alkandagi yaw bole bisey varmis haberimiz yok neyse oldu artik grs hep beraber kiz ayse bu isler hep senin basinin altindan cikiyor neyse sanada tesekkur ederim herkese haber vermissin boyle bisey oldugunu artikin buradakonusuruz delmi arkadaslar...neyse simdilik herkese selam bayraminiz mubarek olsun ozyurt un ilk mezunlarina selam gonderiyorum
ve aleykumu selam yusufum senýnde bayramýn mubarek olsun bu etkýnlýge býraz daha erken katýlmaný beklerdýk neyse artýk romanyadan selamlasýrýz insan memleketýnden ayrýlýnca kýymetýný býlýyor degýlmý soyledýk sana onceden bunlarý ama sen neler neler demýstýn hatýrlýyormusunn....?
ne demistim suleyman valla hatirlamadim dayi ne demissem soylede hatirlayalim tamam bekliyorum ha
yusufcugum senýn soyledýklerýný burada soylenmez msn konusursak hatýrlatýrým sana
MAÞALLAH GENE BAYA KALABALIKLAÞTI KONUMUZ...
YUSUF HOÞGELDÝN SENÝN GELMENLE DAHA GÜZEL OLACAK BU KONU ÞÜPHESÝZ...BU ARADA SEN NERDESÝN NERDE OKUYOSUN???.
SALDIRAY NE ZAMANDIR YOKTUN SÝTEDE SENDE HOÞGELDÝN....
BU ARADA YUSUF TEÞEKKÜRE GEREK YOK BEN SÝZLER ÝÇÝN YAÞIYORUM:-)))).
HA BÝ DE AKLIMA GELMÝÞKEN YARIYIL TATÝLÝNDE GÖRÜÞÜRSEK ÇOK GÜZEL OLUR..MESALA HEP BERABER BÝZÝM OKULDA GÖRÜÞEBÝLÝRÝZ....
.
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
Hoþbulduk asi mavi okuldan pek vakit kalmýyordu yaa...o yüzden giremiyordum program çok kötüydü...bu arada sen e.m.l ye geldim ama bi hoþgeldin diyen bile olmadý demiþsin(.
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
[u]ya selam arkadaþlar naberr napýyosunuzz walla bakýn kurban bayramý geldi geçti çoðunuzla görüþemedik ama 15 tatilde buluþalýmm mutlaka okulda buluþup yaparýz biþeyler ben ayarlarým 10 kiþi falan ayþe sen de ayarlarsýn kýzlarý da hasret gideririrzz yaw tüm sýnýfý çook özledimm eko nun sela mý war o da yanýmda hatýrladýnýz mý fifihepinizi öptm allaha emanet olun bye</u .
vay vay vay yusufum gelmiþ... .
avrupalý olmadan önce bir türlü görmek nasip olmadý ama ... YAÞASIN NÝZÝP.COM ve BÝLL GATES ammi....
.
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
yaw ayse ben artik yaza kadar gelemem herhalde yazin haziranda gelecegim insallah gorusuruz yazin... le cengiz nedin olum aynen dayi yasasin Nizip.com burada hasret gideriyoruz iste burada cengiz canim SIKILDIGI zaman atlar gelirim yanina ha nasil olsa otobusle 8-9 saat yakin yani bakarsin gelmisim bana belli olmaz bilirisn zaten bulgaristan la buraber avrupa birligine girdikten sonra bulgaristan kapisinda pasaporta bakmiyorlar anlayacagin gelirim yaniayse burasi uzak degil zaten istanbulun yani ucakla 45 dakika yakin yani... atilla nedisin olum artik buradan yazisiriz degilmi gerci gorusuyoruz ama yinede olsun buradan da gorusuruz artik
![]()