Nizip Halk Eðitim'in Karatecileri Anadolu Yýldýzlar Ligi'nde Göz Doldurdu!Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi sporcularý, Gaziantep'te düzenlenen Anadolu Yýldýzlar Ligi Karate Þampiyonasýnda büyük bir baþarýya imza attý. Çeþitli kategorilerde yarýþan sporcular, üstün performanslarýyla hem Nizip'i hem de Gaziantep'i gururlandýrdý.Þampiyonada dereceye giren sporcular:Utku Doðan – 1.likMevlüt Ýnce – 1.likAyþe Hacahmed – 1.likGülhan Dip – 1.likBora Berk Deniz – 2.likKoray Özgür Gören – 3.lükBu anlamlý baþarý sonrasý açýklama yapan Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürü Cem Kayar, þunlarý söyledi:"Sporcularýmýzýn elde ettiði bu baþarýlar bizleri son derece mutlu etti. Onlarýn azmi, disiplini ve çalýþkanlýðýyla bu noktaya gelmelerinden gurur duyuyoruz. Halk Eðitim Merkezi olarak sadece mesleki deðil, sportif ve kültürel alanda da çocuklarýmýzýn ve gençlerimizin yanýnda olmaya devam edeceðiz."Nizipli sporcularýn bu baþarýsý, ilçede spora olan ilginin ve yatýrýmlarýn ne kadar doðru yolda ilerlediðini bir kez daha gözler önüne serdi.