![]()
Nizip Ticaret Odasý (NTO), Gaziantep Ýl Tarým ve Orman Müdürü Sn. Mehmet Karayýlan'ý aðýrladý. Odamýz ev sahipliðinde gerçekleþen ziyarette, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri hazýr bulundu.Ziyaret kapsamýnda, Nizip ve bölge genelinde tarým ve hayvancýlýk sektörünün mevcut durumu, üreticilerin karþýlaþtýðý yapýsal sorunlar, çözüm önerileri ve kamu-özel sektör iþ birliðinin güçlendirilmesine yönelik deðerlendirmelerde bulunuldu.NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getirerek;Tarým ve hayvancýlýk, bölgemizin kalkýnmasýnda hayati öneme sahip sektörlerin baþýnda geliyor. Bu alandaki kamu politikalarýnýn, sahadaki gerçek ihtiyaçlarla uyumlu þekilde þekillenmesi için karþýlýklý iþ birliði çok kýymetli. Ýl Müdürümüz Sayýn Karayýlan'ýn odamýza yaptýðý bu anlamlý ziyaret bizleri memnun etmiþtir ifadelerini kullandý.NTO olarak, tarýmsal üretimin niteliðini artýrmak, üreticilerimizin karþýlaþtýðý bürokratik engelleri azaltmak ve bölgeye yönelik projelerde aktif rol almak adýna ilgili kurumlarla iþ birliði içinde çalýþmalarýmýza devam edileceði vurgulandý.Ziyaret, karþýlýklý iyi dilek ve temennilerin ardýndan sona erdi.