![]()
Nizip Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Kýlýç ve Nizip Vergi Dairesi Müdür Yardýmcýsý Mehmet Aðcan, Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt'u makamýnda ziyaret etti. Gerçekleþen ziyarette, ilçemizdeki vergi uygulamalarý, mükellef hizmetleri ve iþ dünyasýnýn mevcut beklentileri masaya yatýrýldý. Vergi Dairesi heyeti ile NTO yönetimi arasýnda yapýlan görüþmelerde, üyelerin karþýlaþtýðý bürokratik sorunlara yönelik çözüm önerileri ve kurumlar arasý iþ birliðini artýracak adýmlar deðerlendirildi. Ziyarete, NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Meclis üyeleri, Yönetim Kurulu üyeleri ve Genel Sekreter Dilek Süzer de katýlým saðlayarak kurumlar arasý iletiþim ve iþ birliði sürecine katký sundular. NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getirerek þu ifadeleri kullandý: Ýþ dünyamýzýn sürdürülebilir büyümesini desteklemek için kamu kurumlarýmýzla yürütülen uyumlu iþ birliði büyük önem taþýmaktadýr. Vergi Dairesi'nin çözüm odaklý yaklaþýmý, mükelleflerimizin sorunlarýnýn çözümünde önemli bir etkendir. Bu ziyaretin, birlikte daha etkin çözümler üretilmesine vesile olacaðýna inanýyorum Ziyaret, karþýlýklý iyi dilek ve temennilerle sona erdi.