![]()
Gaziantep üniversitesi Nizip Eðitim Fakültesi'nde düzenlenen 1. Kariyer Günleri etkinliði, bölgenin önde gelen iþ insanlarýný üniversite öðrencileriyle buluþturdu. Nizip Ticaret Odasý (NTO) da bu önemli etkinlikte güçlü bir þekilde yer aldý.Programa; Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ve NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat konuþmacý olarak katýldý. öðrencilerle doðrudan temas kuran NTO heyeti, kariyer planlamasý, giriþimcilik ve istihdam olanaklarý hakkýnda önemli bilgiler paylaþtý.Baþkan Mehmet özyurt, Ýlçemizin kalkýnmasýnda en büyük rol gençlerindir. Nitelikli insan kaynaðý oluþturmak adýna üniversite-sanayi iþ birliðine büyük önem veriyoruz. Gençlerin eðitimleri süresince kendilerini dijital beceriler, yabancý dil ve problem çözme alanlarýnda geliþtirmeleri gerektiðine inanýyoruz dedi.Etkinlikte ayrýca; iþ dünyasýnýn üniversitelerden beklentileri, kurumlar arasý iþ birliðinin güçlendirilmesi, ikinci organize sanayi bölgesiyle oluþacak yeni iþ alanlarý gibi konular da gündeme taþýndý.Panelin sonunda tüm konuþmacýlara plaket takdim edildi. Etkinliðe ayrýca Nizip Belediye Baþkaný Ali Doðan, NTB Meclis Baþkaný Ahmet Polat, NTB Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Doç. Dr. Yusuf Bozgeyik (Nizip MYO Müdürü) ve Nizip OSB Müdürü Kazým Can da katýldý.Nizip Ticaret Odasý olarak gençliðin yanýnda olmaya, geleceðe birlikte yön vermeye devam ediyoruz.