Nizip Ticaret Odasý (NTO) heyeti, AK Parti Grup Baþkanvekilliðine yeniden seçilen Gaziantep Milletvekili Sayýn Abdülhamit Gül'e hayýrlý olsun ziyaretinde bulundu. Ankara'da gerçekleþen ziyarette, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný ve TOBB Genel Kurul Delegesi Mehmet özyurt, NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, TOBB Genel Kurul Delegesi ve NTO Meclis üyesi Þerif Daðlý, NTO Genel Sekreteri Dilek Süzer yer aldý.Ziyarete ayrýca TOBB Genel Kurulu için Ankara'da bulunan NTO misafir heyeti de katýlým saðladý. Heyette; NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Kaya, Ýbrahim özkaya, Selahattin Marangoz, Derde Taþ ve Kenan özdemir yer aldý.NTO heyeti, Sayýn Gül'ü yeni görevinden dolayý tebrik ederek, bölge ekonomisi ve iþ dünyasýnýn geliþimi adýna yürütülecek çalýþmalar konusunda istiþarelerde bulundu.Ziyaret sýrasýnda Nizip'in yatýrým, sanayi, tarým ve ticaret potansiyeli dile getirilirken, iþ dünyasýnýn beklenti ve önerileri de aktarýldý.NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, nazik ev sahipliðinden dolayý Sayýn Gül'e teþekkür ederek, Gaziantep'in ve ilçemizin kalkýnmasýnda Sayýn Gül'ün her zaman yapýcý desteklerini yanýmýzda hissettik. Yeni görevinde de baþarýlarýnýn artarak devam edeceðine inanýyor, kendisine teþekkür ediyoruz ifadelerini kullandý.Ziyaret, günün anýsýna çekilen toplu fotoðrafla sona erdi.