![]()
Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, görevdeki 20. hizmet yýlý dolayýsýyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði (TOBB) tarafýndan düzenlenen törende Hizmet Þeref Belgesi ve Plaketi ile onurlandýrýldý.15 Mayýs 2025 Perþembe günü, TOBB Ýkiz Kuleler'de gerçekleþtirilen tören; Cumhurbaþkanýmýz Sayýn Recep Tayyip Erdoðan'ýn teþrifleriyle ve Oda-Borsa camiasýnýn yoðun katýlýmýyla yapýldý.Törende, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt'a, 20 yýllýk hizmet süresi boyunca hem kuruma hem bölge ekonomisine sunduðu katkýlar dolayýsýyla Cumhurbaþkanlýðý himayesinde TOBB tarafýndan Hizmet Þeref Belgesi ve Plaketi takdim edildi.2005 yýlýndan bu yana yürüttüðü baþkanlýk görevinde; Oda'nýn kurumsal yapýsýný güçlendiren, üyeye yönelik dijital hizmetleri geliþtiren, ulusal ve uluslararasý iþ birliklerine imza atan özyurt, ayný zamanda Nizip'in ekonomik ve ticari geliþiminde öncü rol üstlenen vizyoner bir lider olarak öne çýktý.Törene, Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Bekir Karabacak da katýlarak, bu anlamlý günde Baþkan özyurt'u yalnýz býrakmadý.ödül sonrasý açýklamalarda bulunan Mehmet özyurt:Bu onurlu belge ve plaket yalnýzca þahsýma deðil; birlikte emek verdiðimiz yönetim kurulu üyelerimize, meclisimize, çalýþma arkadaþlarýmýza ve her zaman arkamýzda duran Nizip iþ dünyasýna aittir. Bu baþarý hepimizin ortak emeðidir. Ýlk günkü heyecan ve sorumlulukla çalýþmaya devam edeceðiz dedi.Nizip Ticaret Odasý olarak, Baþkanýmýz Sayýn Mehmet özyurt'un 20. hizmet yýlýný gururla kutluyor; liderliði ve vizyoner bakýþ açýsýyla Odamýza, ilçemize ve iþ dünyasýna kazandýrdýðý tüm deðerler için kendisine teþekkür ediyor, baþarýlarýnýn artarak devam etmesini diliyoruz.