![]()
Kardeþ oda protokolü kapsamýnda ilçemize gelen Milas Ticaret ve Sanayi Odasý (Milas TSO) heyeti, Nizip Ticaret Odasý'nýn ev sahipliðinde gerçekleþen program çerçevesinde Nizip Kaymakamý Osman Uðurlu ve Nizip Belediye Baþkaný Ali Doðan'ý makamlarýnda ziyaret etti.Ziyaretlerde, Milas TSO Yönetim Kurulu Baþkaný Reþit özer, Meclis Baþkaný Mustafa Yüksel, yönetim kurulu ve meclis üyelerinden oluþan heyete; Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, yönetim kurulu, meclis ve disiplin kurulu üyeleri eþlik etti.Nizip Ticaret Odasý'nýn koordinasyonunda gerçekleþen ziyaretlerde, kurumlar arasý iþ birliði, yerel kalkýnma odaklý projeler ve kamu-özel sektör etkileþiminin önemi ele alýndý. Görüþmelerde, iki oda arasýndaki kardeþlik baðýnýn sadece ekonomik deðil, ayný zamanda sosyal ve kurumsal dayanýþma boyutunda da güçlenerek sürdürüleceði vurgulandý.Nizip Kaymakamý Osman Uðurlu, Nizip'in sahip olduðu ticari potansiyelin geliþiminde kurumlar arasý uyumun büyük rol oynadýðýný ifade ederek, kardeþ oda iliþkisini memnuniyetle karþýladýklarýný belirtti.Nizip Belediye Baþkaný Ali Doðan ise ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getirerek, bu tür iþ birliklerinin hem Nizip hem de Milas adýna verimli sonuçlar doðuracaðýný vurguladý.Ziyaretler, karþýlýklý hediye takdimleri ve günün anýsýna çekilen hatýra fotoðraflarý ile sona erdi.