Nizip Final Okullarý'ndan Gönül Çarþýsý Projesine Büyük DestekNizip Final Okullarý, ihtiyaç sahibi çocuklara yönelik anlamlý bir sosyal sorumluluk projesine destek verdi. Ýlçede gönüllü öðretmenler tarafýndan baþlatýlan Gönül Çarþýsý Projesi, kenar mahallelerde yaþayan yetim çocuklarýn temel ihtiyaçlarýný karþýlamayý amaçlýyor. Proje kapsamýnda, çocuklarýn ev ziyaretleri yapýlarak kýyafet, ayakkabý, gýda ve kira giderleri gibi zaruri ihtiyaçlarý karþýlanýyor.Nizip Final Okullarý da bu iyilik hareketine katký saðlamak amacýyla sýnýflarýnda baðýþ kumbaralarý oluþturdu. Öðrencilerin büyük bir duyarlýlýkla destek verdiði kampanya sonucunda, toplanan baðýþlarla 80 yetim çocuða bayramlýk kýyafet alýndý. Böylece ihtiyaç sahibi çocuklarýn bayrama sevinçle ve yeni kýyafetlerle girmesi saðlandý.Okul Kurucu Müdürü Orhan Hocaoðlu, projeye verdikleri desteði þu sözlerle dile getirdi:"Toplum olarak yardýmlaþma ve dayanýþma ruhunu her zaman yaþatmalýyýz. Öðrencilerimiz, bu projeye büyük bir gönüllülükle katýldý ve 80 yetim çocuðumuza bayram sevinci yaþattýk. Emeði geçen tüm öðrencilerimize ve destek olan herkese teþekkür ederiz. Birlikte daha güzel bir dünya inþa edebiliriz."Gönül Çarþýsý Projesi, gönüllü öðretmenlerin özverili çalýþmalarýyla büyümeye devam ediyor. Destek vermek isteyenler, projeye baðýþta bulunarak daha fazla çocuðun hayatýna dokunabilir.![]()