Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ve NTO heyeti, Nizip Belediyesi tarafýndan bu yýl ilk kez hayata geçirilen Ramazan Sokaðý'ný ziyaret ederek Ramazan ayýnýn manevi atmosferini vatandaþlarla birlikte yaþadý.Nizip Belediye Baþkaný Ali Doðan tarafýndan karþýlanan heyet, Ramazan Sokaðý'ndaki çeþitli stantlarý gezerek esnafla ve vatandaþlarla bir araya geldi. Ramazan'a özgü geleneksel lezzetler, el emeði ürünler ve kültürel içerikli stantlar, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.NTO heyeti, Ramazan Sokaðý kapsamýnda düzenlenen konser etkinliði ve sanat atölyesi gibi organizasyonlara da katýlarak Ramazan ayýnýn birlik ve beraberlik ruhunu yerinde yaþadý. Ziyaret, vatandaþlarla birlikte çekilen halaylar eþliðinde coþkulu bir þekilde tamamlandý.Ziyaret sonrasý açýklamada bulunan NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Nizip Belediyesi'ne teþekkür ederek þu ifadeleri kullandý: Ramazan ayýnýn toplumsal birlik ve dayanýþmayý pekiþtiren bu tür etkinliklerle taçlandýrýlmasý son derece kýymetlidir. Ramazan Sokaðý, sadece alýþveriþ yapýlan bir alan deðil; ayný zamanda kültürel paylaþýmýn, sosyal etkileþimin ve geleneksel deðerlerin yaþatýldýðý bir ortam sunuyor. Emeði geçen herkese teþekkür ediyorum NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ise, bu tür organizasyonlarýn hem þehir kültürüne hem de ticari hayata katký sunduðunu ifade ederek, Ramazan Sokaðý'nýn geleneksel hale gelmesinden duyduðu memnuniyeti dile getirdi.Nizip Belediye Baþkaný Ali Doðan da, NTO heyetini Ramazan Sokaðý'nda aðýrlamaktan duyduðu memnuniyeti belirterek; Bu ziyaret sayesinde hem stantlardaki çalýþmalarýmýzý paylaþtýk hem de deðerli görüþ alýþveriþlerinde bulunduk. Kurumlarýmýz arasýndaki bu samimi iþ birliði, geleceðe daha umutla bakmamýza vesile oluyor, dedi.Nizip Ticaret Odasý'nýn Ramazan Sokaðý'na gerçekleþtirdiði bu anlamlý ziyaret, kentteki kurumsal iþ birliðinin, sosyal dayanýþmanýn ve ortak vizyonun güzel bir örneði olarak kayda geçti.