Nizip Ticaret Odasý (NTO), Anahtar Parti Nizip Ýlçe Baþkaný Ýbrahim Halil Aykut ve beraberindeki heyeti aðýrladý. Ziyarette, NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri de yer aldý.Görüþme sýrasýnda, Nizip'in ekonomik ve ticari yapýsý, yerel iþletmelerin geliþimi ve bölgesel kalkýnmaya yönelik iþ birliði olanaklarý ele alýndý. Ýþ dünyasýnýn mevcut durumu ve beklentileri deðerlendirilirken, ticaretin güçlendirilmesi adýna atýlabilecek adýmlar üzerine fikir alýþveriþinde bulunuldu.Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, ziyaretin önemine vurgu yaparak þunlarý söyledi: Nizip'in ekonomik kalkýnmasýný desteklemek ve iþ dünyasýnýn ihtiyaçlarýna yönelik çözümler üretmek adýna, tüm kurumlarla iþ birliði içinde olmaya devam ediyoruz. Ticaretin ve sanayinin geliþmesi için sürdürülebilir projeler üretmek önceliðimizdir. Odamýz, her sektörde faaliyet gösteren üyelerimizin taleplerini dikkate alarak çalýþmalarýný sürdürmektedir. Dedi.NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ise Nizip Ticaret Odasý'nýn bölge ekonomisine yön veren öncü kuruluþlardan biri olduðunu belirterek, Ýþ dünyamýzýn temsilcileriyle ve siyasi partilerle istiþarelerde bulunarak, Nizip'in ticaret potansiyelini artýrmaya yönelik projeler geliþtiriyoruz. Bu tür ziyaretler, ortak akýl ile hareket etmemize ve bölgesel kalkýnmaya katký saðlamamýza vesile olmaktadýr dedi.Ziyaretin sonunda, bölge ekonomisinin daha da güçlenmesi için ortak çalýþmalar yürütme konusunda mutabakata varýldý. Program, hatýra fotoðrafý çekimi ile sona erdi.