Yeniden Refah Partisi Nizip Ýlçe Baþkan V Derviþ Dörtbudak ve beraberindeki heyet, Nizip Ticaret Odasý'ný (NTO) ziyaret etti. Ziyarette, NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri de hazýr bulundu.Gerçekleþtirilen görüþmede, Nizip'in ekonomik ve ticari yapýsý, bölgesel kalkýnma çalýþmalarý ve iþ dünyasýnýn beklentileri ele alýndý. Ayrýca, yerel iþletmelerin desteklenmesi, giriþimciliðin teþvik edilmesi ve ticaretin geliþtirilmesine yönelik iþ birlikleri deðerlendirildi.Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getirerek, bölgesel kalkýnmada kamu ve özel sektör iþ birliðinin önemine vurgu yaptý. özyurt, Nizip'in ekonomik geliþimi için her kesimle iþ birliði içinde olmaya ve ortak çözümler üretmeye devam edeceðiz. Ýþ dünyasýnýn ihtiyaçlarýný karþýlamaya yönelik her türlü giriþimi desteklemeye hazýrýz. ifadelerini kullandý.Yeniden Refah Partisi Nizip Ýlçe Baþkan V Derviþ Dörtbudak ise, bölgenin ekonomik kalkýnmasýna katký saðlamak amacýyla yerel yönetimler ve iþ dünyasýyla güçlü bir iletiþim içinde olacaklarýný belirterek, Nizip'in daha güçlü bir ticaret merkezi haline gelmesi için ortak çalýþmalar yürütmeye hazýrýz dedi.Görüþmenin sonunda karþýlýklý iyi dilekler sunulurken, bölgesel kalkýnmaya yönelik iþ birliðinin sürdürüleceði ifade edildi. Ziyaret, hatýra fotoðrafý çekimi ile sona erdi.![]()