AK Parti Nizip Kadýn Kollarý Baþkaný Rabia Günbay ve beraberindeki heyet, Nizip Ticaret Odasý'ný (NTO) ziyaret etti. Ziyarette, NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri de yer aldý.Gerçekleþtirilen görüþmede, Nizip'in ekonomik yapýsý, kadýn giriþimciliðinin desteklenmesi ve iþ dünyasýnda kadýnlarýn daha aktif rol almasýna yönelik çalýþmalar ele alýndý. Bölgesel kalkýnmayý hýzlandýracak projeler ve kadýn istihdamýný artýrmaya yönelik iþ birliði fýrsatlarý deðerlendirildi.Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getirerek, kadýn giriþimcilerin ekonomik hayata katkýsýnýn artýrýlmasýnýn büyük önem taþýdýðýný vurguladý. NTO olarak kadýnlarýn iþ dünyasýnda daha etkin yer almasý için her türlü desteðe hazýr olduklarýný belirten özyurt, Kadýnlarýn üretime ve ticarete katýlýmý, bölgemizin kalkýnmasýnda önemli bir itici güç olacaktýr. Bu noktada iþ birliklerini artýrarak çalýþmalarýmýza devam edeceðiz dedi.AK Parti Nizip Kadýn Kollarý Baþkaný Rabia Günbay ise, kadýnlarýn ekonomik hayatta daha güçlü yer almasý için yapýlabilecek çalýþmalar hakkýnda fikir alýþveriþinde bulunmanýn önemine deðindi. Günbay, kadýn giriþimcilerin desteklenmesi adýna atýlabilecek adýmlarý deðerlendirmek üzere Nizip Ticaret Odasý ile iþ birliði içinde olmaktan memnuniyet duyduklarýný ifade etti.Toplantý sonunda, Nizip'in ekonomik kalkýnmasýna katký saðlayacak projeler ve kadýn giriþimciliðini teþvik edecek çalýþmalarýn devam ettirilmesi konusunda mutabakata varýldý. Ziyaret, günün anýsýna çekilen hatýra fotoðraflarý ile sona erdi.