Nizip Ticaret Odasý (NTO) ve Kýzýlay Kan Merkezi Nizip Þubesi iþ birliðiyle her yýl geleneksel olarak düzenlenen Kan Baðýþý Kampanyasý, bu yýl da Nizip Ticaret Odasý hizmet binasýnda yoðun katýlýmla gerçekleþtirildi.Toplum saðlýðýna katký sunmak ve kan baðýþýnýn önemine dikkat çekmek amacýyla düzenlenen kampanyaya NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, NTO organ üyeleri, oda çalýþanlarý, firma temsilcileri ve çok sayýda vatandaþ katýlým saðladý.Kan baðýþýnýn hayati önem taþýdýðýný vurgulayan NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, organizasyonun önemine dikkat çekerek þunlarý söyledi:Nizip Ticaret Odasý olarak Kýzýlay ile iþ birliði içinde düzenlediðimiz kan baðýþý kampanyalarýný artýk geleneksel hale getirdik. Odamýz, sosyal sorumluluk projelerine büyük önem vermekte ve topluma katký saðlamak adýna bu tür organizasyonlarý her yýl düzenlemektedir. Kan, sadece acil durumlarda deðil, düzenli olarak baðýþlanmasý gereken bir deðerdir. Bu bilinçle, ‘Bir Kan, üç Can' sloganýyla gerçekleþtirdiðimiz kampanyamýza üyelerimizin ve vatandaþlarýmýzýn ilgisi bizleri mutlu etti. Kan baðýþý, hayat kurtaran bir sorumluluktur ve herkesin bu bilinci taþýmasýný temenni ediyoruz. Odamýzda gerçekleþtirilen bu anlamlý organizasyona destek veren tüm baðýþçýlarýmýza teþekkür ediyorum. Dedi.NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ise kan baðýþýnýn insan hayatýný kurtarmada ne kadar önemli olduðuna dikkat çekerek þu açýklamalarda bulundu:Yaþadýðýmýz toplumda, almýþ olduðumuz her nefesin bir bedeli var. Kan baðýþý da bir insanýn baþka bir insan için yapabileceði en önemli fedakarlýklardan biridir. Kan, yapay olarak üretilemeyen ve yalnýzca insan bedeninden saðlanabilen bir hayat kaynaðýdýr. Bu nedenle kan baðýþýný bir vatandaþlýk görevi olarak görmeliyiz. Toplum olarak yardýmlaþma kültürüne sahip bir milletiz ve bu deðerlerimizi her zaman yaþatmalýyýz. Nizip Ticaret Odasý olarak Kýzýlay ile iþ birliði içinde bu tür organizasyonlarý desteklemeye devam edeceðiz. Kan vererek hayat kurtaran tüm katýlýmcýlara teþekkür ediyorum, Allah hayýrlarýný kabul etsin Dedi.Kampanyaya, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis, Disiplin ve Danýþma Kurulu üyeleri, oda üyeleri, firma çalýþanlarý ve çok sayýda vatandaþ da katýlarak kan baðýþýnda bulundu.Baðýþ sürecinde Kýzýlay yetkilileri, kan baðýþýnýn önemi ve süreci hakkýnda bilgilendirme yaparak baðýþçýlarý bilinçlendirdi. Kan baðýþýnda bulunan katýlýmcýlara, kan baðýþýnýn saðlýk açýsýndan faydalarý ve düzenli baðýþ yapmanýn toplumsal dayanýþmaya olan katkýlarý aktarýldý.Nizip Ticaret Odasý'nda gerçekleþen bu anlamlý kampanya, gün boyunca devam ederken, baðýþ yapan tüm gönüllülere Kýzýlay tarafýndan çeþitli ikramlar sunuldu.Odamýzda gerçekleþtirilen Kan Baðýþý Kampanyasý, dayanýþma ruhunun en güzel örneklerinden biri olarak bir kez daha büyük bir katýlýmla tamamlandý.