Nizip Ticaret Odasý'nýn (NTO) ev sahipliðinde ve destekleriyle düzenlenen 18. Ortaokullar Arasý Bilgi Yarýþmasý kura çekim töreni, eðitim camiasýnýn deðerli temsilcilerinin katýlýmýyla gerçekleþtirildi.Törenin açýlýþ konuþmalarýný Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ve NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak yaptý. Konuþmalarýnda, eðitim ve bilginin toplumlarýn geliþimindeki kritik rolüne vurgu yaparak, NTO'nun eðitim alanýnda sunduðu desteklerin devam edeceðini ifade ettiler. Baþkanlar, gençlerin akademik baþarýlarýný teþvik etmeyi amaçlayan bu tür organizasyonlarýn, öðrenciler arasýnda bilgi paylaþýmýný artýrarak özgüvenlerini güçlendirdiðini belirttiler.Açýlýþ konuþmalarýnýn ardýndan kura çekimi gerçekleþtirilerek yarýþmaya katýlacak okullarýn eþleþmeleri belirlendi. Törene Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Vekili Murat Kýlýç, Ýlçe Milli Eðitim Müdür Yardýmcýsý Sinan Bey, NTO Yönetim Kurulu üyeleri ve NTO Meclis üyeleri katýlým saðladý.Programda söz alan Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Vekili Murat Kýlýç, Nizip Ticaret Odasý'nýn eðitim alanýndaki desteklerinden duyduðu memnuniyeti dile getirerek, öðrencilere baþarýlar diledi. Ayrýca, bilgi yarýþmasýnýn sadece akademik bir mücadele deðil, ayný zamanda öðrencilerin analitik düþünme yeteneklerini geliþtiren önemli bir etkinlik olduðunu vurguladý.Gerçekleþtirilen kura çekimi ile birlikte yarýþma takvimi ve eþleþmeler netleþirken, etkinlik sonunda katýlýmcýlar organizasyonun öðrenciler arasýnda dostane rekabeti teþvik ettiðini ve eðitimde motivasyon kaynaðý oluþturduðunu belirttiler.Nizip Ticaret Odasý olarak, geleceðin teminatý olan gençlerimizin eðitim hayatlarýna katký sunmaya, onlarýn bilgiye ve baþarýya ulaþmalarýný desteklemeye devam edeceðiz.