Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Cumhurbaþkanýmýz Sayýn Recep Tayyip ERDOÐAN'ýn teþrifleriyle, 4 Þubat 2025 Salý günü Cumhurbaþkanlýðý Beþtepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Ulusal Ýstihdam Stratejisi Tanýtým Programýna katýlým saðladý. ülkemizin iþ gücü piyasasýna yön verecek stratejilerin ele alýndýðý programa, Türkiye'nin dört bir yanýndan oda ve borsa yönetim kurulu baþkanlarý da katýlým saðlayarak, istihdamýn artýrýlmasý ve iþ dünyasýnýn geleceði konusunda önemli istiþarelerde bulundu.Toplantýda, iþgücü piyasasýnýn ihtiyaçlarý, sorunlarý ve beklentileri dikkate alýnarak hazýrlanan ve 2025-2028 yýllarýný kapsayan Ulusal Ýstihdam Stratejisinin politika ve hedefleri paylaþýldý. Bu stratejiler doðrultusunda, istihdamý artýrmaya yönelik yenilikçi çözümler ve destek mekanizmalarý ele alýndý.NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt: Ýstihdam Seferberliðinde Ýþ Dünyasý öncü Rol Oynamaya Devam Edecek, program kapsamýnda yapýlan deðerlendirmelerde, bölgesel ve ulusal düzeyde istihdam politikalarýnýn önemine vurgu yaparak, iþ dünyasýnýn bu süreçteki sorumluluðunu ve katkýlarýný dile getirerek. Nizip Ticaret Odasý olarak, ekonomik büyümenin temel taþlarýndan biri olan istihdamýn artýrýlmasý için çalýþmalarýmýza devam ediyoruz. Cumhurbaþkanýmýz Sayýn Recep Tayyip Erdoðan'ýn öncülüðünde hayata geçirilen istihdam stratejileri, iþ dünyamýz için büyük fýrsatlar sunuyor. Bizler de bölgesel kalkýnmayý destekleyen projelerimizle bu sürece katký saðlamaya kararlýyýz Dedi. Ýþ gücü piyasasýnýn dinamiklerini güçlendirmek, istihdamý artýracak yeni projelere yön vermek ve sürdürülebilir ekonomik büyümeye katký sunmak amacýyla gerçekleþtirilen program, iþ dünyasýnýn temsilcileri tarafýndan büyük ilgi gördü.