![]()
Nizip Ticaret Odasý (NTO), 2025 yýlýnýn ilk meclis toplantýsýný gerçekleþtirerek yeni dönemin önceliklerini ve hedeflerini masaya yatýrdý. Toplantýya, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, Meclis, Disiplin ve Yönetim Kurulu üyeleri katýlým saðladý.Toplantýda, bölgesel ekonomi, ticaret ve sanayi alanýndaki geliþmeler, NTO'nun 2025 yýlýna yönelik projeleri ve iþ dünyasýna yönelik planlanan çalýþmalar ele alýndý.Meclis toplantýsýnýn ardýndan, Nizip Ticaret Odasý'nda 15. hizmet yýlýný tamamlayan çalýþanlara, kuruma verdikleri deðerli katkýlar dolayýsýyla plaket takdim edildi. Genel Sekreter V. Dilek Süzer, Ticaret Sicil Müdürü H. Ýbrahim Avþaroðlu, Sanayi Müdürü Suat Demirbilek ve Hizmetli Dilek çilkýz, uzun yýllardýr NTO çatýsý altýnda gösterdikleri özverili çalýþmalar nedeniyle onurlandýrýldý.Plaketler, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ve Meclis, Disiplin ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafýndan takdim edildi.NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, emeði geçen personele teþekkür ederek þu ifadeleri kullandý: Nizip Ticaret Odasý olarak, üyelerimize en iyi hizmeti sunabilmek adýna çalýþanlarýmýzýn katkýlarýný her zaman önemsiyoruz. Kurum kültürümüzün ve baþarýmýzýn temel taþlarýndan biri, yýllardýr büyük bir özveriyle görev yapan deðerli personelimizdir. 15 yýlý aþkýn süredir Odamýza verdikleri hizmetlerden dolayý kendilerine teþekkür ediyor, baþarýlarýnýn devamýný diliyorum.Gerçekleþtirilen toplantýda, Nizip ve bölge ekonomisinin geliþimi için atýlacak adýmlar, sanayi ve ticaretin desteklenmesi, üyelerimize yönelik hizmetlerin daha da iyileþtirilmesi ve yeni projeler üzerinde duruldu.Meclis üyeleri, 2025 yýlýnda bölgesel kalkýnmaya katký saðlayacak projelerin hýzlandýrýlmasý, iþ dünyasýnýn ihtiyaçlarýna yönelik yeni hizmet modelleri geliþtirilmesi ve Nizip ekonomisinin daha da güçlenmesi için yapýlacak çalýþmalara iliþkin görüþlerini paylaþtý.Nizip Ticaret Odasý, yeni yýlda da iþ dünyasýnýn geliþimi için çalýþmalarýna kararlýlýkla devam edecek.