CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, CHP Nizip Ýlçe Baþkaný Mehmet Murat Alagöz ve ilçe örgütü, Nizip ilçesine baðlý Çanakçý Köyü'ne anlamlý bir ziyaret gerçekleþtirdi. Ziyaret sýrasýnda köylülerin sorunlarýný dinleyen heyet, çocuklarla da bir araya gelerek onlara karne hediyeleri takdim etti."Çocuklarýmýzýn Geleceði Ýçin Çalýþýyoruz"Köylülerle buluþarak onlarýn sorunlarýný dinleyen Milletvekili Melih Meriç, yaptýðý konuþmada umut ve dayanýþma mesajlarý verdi. Meriç, çocuklarla bir arada olmaktan duyduðu mutluluðu þu sözlerle dile getirdi:"Umut dolu yüreklerimizle çocuklarýmýzla buluþmaya devam ediyoruz. Nizip ilçemize baðlý Çanakçý Köyü'nü CHP Nizip Ýlçe Baþkanýmýz Mehmet Murat Alagöz ve Nizip örgütümüzle birlikte ziyaret ederek, çocuklarýmýza karne hediyelerini takdim ettik. Onlarýn enerjisi, bizi daha güzel yarýnlar için çalýþmaya motive ediyor. Düzenli bir eðitimle hayallerine ulaþmalarýný diliyoruz. Çocuklarýmýzýn geleceði için el birliðiyle çalýþmaya devam edeceðiz.""Her Zaman Halkýmýzýn Yanýndayýz"CHP Nizip Ýlçe Baþkaný Mehmet Murat Alagöz de ziyaret sýrasýnda yaptýðý açýklamada, köylülerin, çocuklarýn ve esnafýn her zaman yanlarýnda olduklarýný ifade etti. Alagöz, þu sözleri kaydetti:"Milletvekilimiz Sayýn Melih Meriç ve CHP Nizip Ýlçe Örgütü'nün deðerli emekçileri ile köylerde çocuklarýmýza karne hediyeleri daðýttýk. Her zaman esnaflarýmýzýn, köylülerimizin ve gençlerimizin yanýndayýz. Amacýmýz, birlik ve dayanýþma içinde halkýmýzla daha güzel bir gelecek inþa etmek."Köylülerin Sorunlarý DinlendiZiyaret sýrasýnda köy halkýnýn tarým, altyapý ve eðitim gibi konulardaki talepleri de dile getirildi. Milletvekili Meriç, köylülerin sorunlarýna çözüm bulmak için gerekli çalýþmalarý yapacaklarýný belirtti.CHP heyeti, ziyaret boyunca çocuklarla keyifli vakit geçirirken, köylülerle dayanýþma içinde olmanýn önemine dikkat çekti. Çanakçý Köyü halký da ziyaretlerinden dolayý Meriç ve Alagöz'e teþekkürlerini iletti.![]()