15 Aralýk 2024 tarihinde gerçekleþtirilen 112. Temel Özel Güvenlik Sýnavýnda Silahsýz kategorisinde 95 puan alarak Türkiye ikincisi olan Mehmet Tiryaki, baþarýsýyla büyük bir gurur kaynaðý oldu. Tiryaki, baþarýsýndan dolayý VÝP Akkaya Özel Güvenlik Þirketi Yönetim Kurulu Baþkaný Bekir Þen tarafýndan altýnla ödüllendirildi.Bekir Þen'den AçýklamaÖdül töreninde konuþan Bekir Þen, Mehmet Tiryaki'nin elde ettiði baþarýdan duyduðu memnuniyeti dile getirerek, þu ifadelerde bulundu:"Þirket olarak her zaman öðrencilerimizin eðitimine ve baþarýsýna önem veriyoruz. Mehmet Tiryaki'nin bu baþarýsý, sadece kendisi için deðil, þirketimiz ve tüm öðrencilerimiz için bir motivasyon kaynaðý oldu. Kendisini tebrik ediyor ve kariyerinde daha büyük baþarýlara imza atmasýný diliyorum. VÝP Akkaya Özel Güvenlik Þirketi olarak, nitelikli güvenlik personeli yetiþtirmeye devam edeceðiz."Mehmet Tiryaki'den Teþekkür MesajýMehmet Tiryaki, ödül töreninde yaptýðý konuþmada, baþarýsýnda emeði geçen herkese teþekkür ederek þunlarý söyledi: "Elde ettiðim bu baþarýda, eðitmenlerimin ve þirketimin saðladýðý imkanlarýn büyük katkýsý var. Her zaman yanýmda olan ve beni destekleyen aileme ve hocalarýma minnettarým. Bu ödül, daha ileri hedeflere ulaþmam için beni motive ediyor. VÝP Akkaya Özel Güvenlik Þirketi'nin saðladýðý eðitim ve destek, baþarýmda önemli bir rol oynadý."Güvenlik Eðitiminde Öncü ÞirketVÝP Akkaya Özel Güvenlik Þirketi, yýllardýr sektöre nitelikli güvenlik personeli kazandýrarak eðitim ve kalite standartlarýnda öncü bir rol oynuyor. Mehmet Tiryaki'nin bu baþarýsý, þirketin eðitim kalitesini bir kez daha kanýtladý.Tören, ödül takdimi ve fotoðraf çekimlerinin ardýndan sona erdi.