Nizip Spor Kulübü Baþkaný Hamza Dörtbudak ve yönetim kurulu üyeleri, Nizip Kaymakamý Osman Uðurlu'yu makamýnda ziyaret ederek kulübe verdikleri destekten dolayý teþekkür etti ve üzerinde "27" numarasý bulunan takým formasýný hediye etti.Ziyarette, Nizip Spor'un mevcut durumu, hedefleri ve ilçede sporun geliþimine yönelik projeler hakkýnda fikir alýþveriþinde bulunuldu. Baþkan Hamza Dörtbudak, Nizip Spor'un baþarýsý için yürütülen çalýþmalara dair detaylý bilgiler paylaþýrken, Kaymakam Osman Uðurlu da ilçedeki spor faaliyetlerinin önemine vurgu yaptý.Kaymakam Osman Uðurlu'dan Destek Mesajý:Ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Osman Uðurlu, yaptýðý açýklamada þunlarý söyledi: "Nizip Spor, ilçemizin gururu ve gençlerimizin spora yönelmesinde önemli bir rol üstleniyor. Spor, sadece bir oyun deðil; disiplin, azim ve birliktelik demektir. Bu anlamda Nizip Spor'un baþarýlarý bizleri sevindiriyor. Takýmýmýza yeni sezonda baþarýlar diliyor, her zaman yanlarýnda olduðumuzu belirtmek istiyorum."Baþkan Hamza Dörtbudak'tan Teþekkür:Nizip Spor Kulübü Baþkaný Hamza Dörtbudak ise ziyaret sýrasýnda yaptýðý açýklamada, desteklerinden dolayý Kaymakam Osman Uðurlu'ya teþekkür ederek þu ifadeleri kullandý: "Sayýn Kaymakamýmýz Osman Uðurlu'nun desteði bizler için çok kýymetli. Nizip Spor olarak sadece sportif baþarýlarý deðil, ayný zamanda gençlerimizin sporla iç içe olmasýný hedefliyoruz. Ýlçemizde spor kültürünü geliþtirmek adýna elimizden gelen gayreti göstereceðiz. Bu özel formamýzýn Sayýn Kaymakamýmýza hayýrlý olmasýný diliyor, takýmýmýza gösterdiði ilgiden dolayý teþekkür ediyorum."Ziyaret, günün anýsýna çekilen hatýra fotoðrafý ile sona erdi.