Nizip Ticaret Odasýnýn (NTO) Aralýk ayý olaðan meclis toplantýsý, Meclis Baþkaný Bekir Karabacak baþkanlýðýnda; Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyelerinin katýlýmýyla gerçekleþtirildi.Toplantýda, 2024 yýlý boyunca gerçekleþtirilen faaliyetler ve önümüzdeki döneme yönelik hedefler ele alýnýrken, vefat eden Meclis Baþkan Yardýmcýsý merhum Necdet Baþeðmez de saygýyla anýldý. Merhum Baþeðmez'in kurumumuza ve camiamýza kattýðý deðerler, Yönetim ve Meclis üyeleri tarafýndan bir kez daha takdirle dile getirildi. Bu anlamlý toplantýda, merhum Baþeðmez'in evlatlarýna teþekkür plaketleri takdim edildi.Ayrýca, toplantýda NTO Meclis üyelerimizden Fatih öztürkmen'in görevini yeni bir üyemize devretmesi nedeniyle kendisine özel bir plaket sunuldu. Yönetim Kurulu Baþkanýmýz Mehmet özyurt ve Meclis Baþkanýmýz Bekir Karabacak tarafýndan takdim edilen plaket ile öztürkmen'in Odamýza yapmýþ olduðu katkýlardan dolayý teþekkür edildi.Fatih öztürkmen, devir teslim sýrasýnda yaptýðý konuþmada Nizip Ticaret Odasý çatýsý altýnda hizmet vermekten duyduðu memnuniyeti ifade ederek, görevini devralan yeni meclis üyesine baþarý dileklerinde bulundu.Toplantý, iyi dileklerin ve 2025 yýlýna yönelik temennilerin paylaþýlmasýnýn ardýndan sona erdi.