![]()
Güneydoðu Anadolu Ýhracatçýlar Birliði (GAÝB) tarafýndan düzenlenen Ýhracatýn Yýldýzlarý ödül Töreni 2024 Ticaret Bakaný Prof. Dr. ömer Bolat'ýn katýlýmýyla gerçekleþtirildi. Törende, Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ve NTO üyeleri önemli baþarýlara imza atarak ödüllerini aldý.NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Pamyað Gýda Sanayi Ticaret A.Þ. þirketi adýna ödül alarak ilçemizin ihracattaki baþarý grafiðini bir kez daha yukarý taþýdý. Bunun yaný sýra, Nizipli iþ insanlarý Erhan Sayýn (Sayýnlar Gýda Maddeleri Sanayi ve Ticaret A.Þ.) ve Mahmut Tören (Ceremony Gýda Sanayi ve Ticaret A.Þ.) de törende ödüle layýk görüldü.Baþkan Mehmet özyurt, törende yaptýðý açýklamada, ödül alan NTO üyeleri ve iþ insanlarýný tebrik ederek, Bu baþarýlar, Nizip'in ihracatta ne denli güçlü bir potansiyele sahip olduðunu bir kez daha göstermiþtir. üyelerimizin gayretleri ve elde ettikleri baþarýlar, ilçemizin ekonomisine önemli katkýlar sunmaktadýr. Baþta Erhan Sayýn ve Mahmut Tören olmak üzere ödül alan tüm iþ insanlarýmýzý yürekten kutluyorum dedi.GAÝB Ýhracatýn Yýldýzlarý ödül Töreni, bölgenin ihracat sektöründeki yükseliþine dikkat çekmek ve baþarýlý firmalarý onurlandýrmak amacýyla düzenleniyor. Bu yýlki törende Nizipli iþ insanlarýnýn elde ettiði baþarýlar, ilçemizin ulusal ve uluslararasý ticaretteki yerini daha da güçlendirdi.NTO, üyelerinin ihracat alanýndaki baþarýlarýný desteklemeye ve bu baþarýlarýn sürdürülebilir olmasý için gerekli adýmlarý atmaya devam edeceðini bir kez daha vurguladý.