Nizip Ticaret Odasý (NTO), Saadet Partisi Nizip Ýlçe Teþkilatý'nýn yeni yönetimine hayýrlý olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret, ilçede sürdürülebilir kalkýnmayý desteklemek ve iþ dünyasý ile siyasi yönetimler arasýndaki dayanýþmayý güçlendirmek amacý taþýdý.Ziyarete, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Meclis üyeleri ve Disiplin Kurulu üyeleri katýldý. Saadet Partisi Ýlçe Baþkaný ömer Yýlmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle yapýlan görüþmelerde, ilçenin ekonomik ve ticari faaliyetlerinin geliþtirilmesi için ortak projeler ve iþbirlikleri üzerine görüþ alýþveriþinde bulunuldu.NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, görüþmede yaptýðý konuþmada, ilçenin ekonomik kalkýnmasýnda yerel yönetimlerle uyum içinde çalýþmanýn önemine deðindi. özyurt, Ýlçemizin daha güçlü bir ekonomik yapýya kavuþmasý, ortak akýl ve dayanýþmayla mümkün olacaktýr. Bu tür ziyaretler, ortak hedeflerimiz doðrultusunda bir araya gelmemize vesile olmaktadýr, dedi.Saadet Partisi Ýlçe Baþkaný ömer Yýlmaz, NTO'nun gerçekleþtirdiði bu anlamlý ziyaretten dolayý duyduðu memnuniyeti dile getirerek, ilçenin ekonomik kalkýnmasý için iþ dünyasýyla her zaman yakýn temas içinde olacaklarýný belirtti. Baþkan, iþbirliðinin önemine vurgu yaparak, NTO'nun ilçeye olan katkýlarýnýn takdire þayan olduðunu ifade etti.Ziyaretin sonunda, NTO ve Saadet Partisi Ýlçe Yönetimi, ilçenin geleceðine yönelik ortak projeler geliþtirmek ve ekonomik kalkýnmaya katký saðlamak adýna fikir alýþveriþinde bulunuldu.