![]()
Nizip Ticaret Odasý (NTO), Yeniden Refah Partisi Nizip Ýlçe Teþkilatý'nýn yeni yönetimine hayýrlý olsun ziyaretinde bulundu. Gerçekleþen bu ziyaret, ilçenin ekonomik ve sosyal kalkýnmasýnda iþ dünyasý ile siyasi yönetimler arasýndaki iþbirliðini güçlendirmeyi amaçlýyor.Ziyarete, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Meclis üyeleri ve Disiplin Kurulu üyeleri katýldý. Yeniden Refah Partisi Ýlçe Baþkaný Abdullah Kýlýçparlar ve yönetim kurulu üyeleriyle yapýlan görüþmede, ilçenin ekonomik geliþimi için iþbirliðini daha etkin hale getirmek adýna çeþitli deðerlendirmelerde bulunuldu.NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, ziyarette yaptýðý konuþmada, NTO olarak ilçenin kalkýnmasýna yönelik çalýþmalarda her zaman yerel yönetimlerle iþbirliðine açýk olduklarýný ifade etti. özyurt, Yerel kalkýnma ancak güçlü bir diyalog ve iþbirliði ile mümkündür. Bu tür ziyaretler, ortak hedeflerimizi belirlemek ve daha güçlü adýmlar atmak adýna önemli fýrsatlar sunmaktadýr, dedi.Yeniden Refah Partisi Ýlçe Baþkaný ise, ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getirerek, ilçenin geliþimine katký saðlamak için parti olarak iþ dünyasýyla iþbirliðini ön planda tutacaklarýný vurguladý. Baþkan, NTO'nun çalýþmalarý ve ilçeye katkýlarýndan övgüyle bahsederek, ortak projeler geliþtirme noktasýnda her zaman açýk olduklarýný belirtti.Ziyaret sonunda, NTO ve Yeniden Refah Partisi Ýlçe Yönetimi, ilçenin ekonomik ve sosyal kalkýnmasýna katkýda bulunacak projeler üzerinde görüþ alýþveriþinde bulunarak, gelecekteki iþbirliklerinin önemine dikkat çekti.