Nizip Ticaret Odasý (NTO), Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nizip Ýlçe Teþkilatý'nýn yeni yönetimine hayýrlý olsun ziyaretinde bulundu. Bu ziyaret, yerel yönetimle iþ dünyasý arasýndaki iliþkileri güçlendirme ve ilçedeki ekonomik kalkýnmayý destekleme amacý taþýyor.Ziyarete NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Meclis üyeleri ve Disiplin Kurulu üyeleri katýldý. CHP Ýlçe Baþkaný Murat Alagöz ve yönetim kurulu üyeleriyle yapýlan görüþmede, ilçenin ekonomik potansiyelinin geliþtirilmesi ve ticari iþbirliklerinin artýrýlmasý yönünde çeþitli deðerlendirmelerde bulunuldu.NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, görüþmede yaptýðý konuþmada, ekonomik kalkýnmanýn ancak güçlü ve saðlýklý bir iþbirliðiyle mümkün olabileceðini ifade etti. özyurt, NTO olarak yerel yönetimlerle ve tüm paydaþlarýmýzla ortak hedefler doðrultusunda çalýþmalarýmýzý sürdürüyoruz. Ýlçemizin ekonomik geliþimini hýzlandýrmak için bu tür temaslar oldukça kýymetli. Ýþ dünyasý ile siyaset arasýnda kurulan saðlam diyaloglar, hem ilçemize hem de bölgemize önemli fýrsatlar sunmaktadýr, dedi.CHP Nizip Ýlçe Baþkaný Murat Alagöz ise, NTO'nun ziyaretinden duyduðu memnuniyeti dile getirerek, yerel ekonominin kalkýnmasý için gereken her türlü desteði saðlamaya hazýr olduklarýný belirtti. Baþkan, ilçenin geliþimi adýna gerçekleþtirilecek projelerde NTO ile yakýn bir iþbirliði içerisinde olacaklarýný ve bu tür temaslarýn ortak hedeflere ulaþmada önemli bir köprü iþlevi gördüðünü vurguladý.Ziyaret sonunda, NTO ve CHP Ýlçe Yönetimi, Nizip'in sosyal ve ekonomik kalkýnmasýna yönelik yeni projelerin geliþtirilmesi için fikir alýþveriþinde bulundu. Her iki taraf da, ilçenin büyüme ve geliþme potansiyelini daha etkin bir þekilde deðerlendirmek adýna iþbirliði içinde hareket etme kararlýlýðýný yineledi.