Nizip Protokolü Þýh Hasan Ýlkokulu Öðrencileriyle BuluþtuNizip Kaymakamý Osman Uðurlu, Belediye Baþkaný Ali Doðan, Belediye Baþkan Yardýmcýsý Tanju Bayýndýrlý, Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ ve Ýlçe Müftüsü Selahattin Özçelik, Duraklý Mahallesi'nde bulunan Þýh Hasan Ýlkokulu'nu ziyaret etti. Ziyaret sýrasýnda protokol üyeleri, öðrencilerle bir araya gelerek sohbet etti ve onlarýn eðitimle ilgili taleplerini dinledi.Kaymakam Osman Uðurlu, ziyaret sýrasýnda yaptýðý açýklamada, öðrencilerin eðitim hayatýný önemsediklerini vurgulayarak þunlarý söyledi:"Geleceðimizin teminatý olan çocuklarýmýzýn iyi bir eðitim almasý, onlarýn hayata saðlam adýmlarla baþlamasý adýna büyük önem taþýyor. Ýlçemizdeki eðitim kalitesini artýrmak için tüm kurumlarýmýzla iþ birliði içinde çalýþmaya devam edeceðiz. Bugün burada öðrencilerimizle bir araya gelerek onlarýn gözlerindeki ýþýltýya þahit olmak bizi çok mutlu etti."Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ ise eðitimde fýrsat eþitliðine vurgu yaparak, "Öðrencilerimizin her birine kaliteli eðitim olanaklarý sunmak için çalýþýyoruz. Okullarýmýzýn fiziki imkanlarýný geliþtirmekten eðitime destek projeleri üretmeye kadar her alanda ilerleme kaydediyoruz. Þýh Hasan Ýlkokulu'nda öðrencilerimizin heyecanýný görmek bizlere güç ve motivasyon verdi," ifadelerini kullandý.Ziyaretin ardýndan protokol üyeleri, okulun fiziki koþullarý ve ihtiyaçlarýyla ilgili incelemelerde bulunarak okul yönetimiyle görüþ alýþveriþinde bulundu. Öðrenciler ve öðretmenler, ziyaretten dolayý duyduklarý memnuniyeti dile getirerek protokol üyelerine teþekkür etti.