![]()
Adalet ve Kalkýnma Partisi (AKP) Nizip Ýlçe Baþkaný Yakup Karakuþ ve yeni yönetim teþkilatý, Nizip Ticaret Odasý'ný (NTO) ziyaret ederek iadeyi ziyarette bulundu. NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Meclis üyeleri ve Disiplin Kurulu üyelerinin ev sahipliði yaptýðý bu anlamlý buluþma, iþ dünyasý ile yerel yönetim arasýndaki iþ birliðini güçlendirme hedefi taþýyor.Ziyaret sýrasýnda, AKP Nizip Ýlçe Baþkaný Yakup Karakuþ, yeni yönetim olarak ilçede hayata geçirmeyi planladýklarý projeler hakkýnda bilgi vererek, Nizip'in ekonomik ve sosyal kalkýnmasýnda Nizip Ticaret Odasý'nýn önemli bir paya sahip olduðunu vurgulayarak. Nizip'in her alanda geliþimini destekleyen çalýþmalarda Ticaret Odamýzla ortak hareket etmeyi önemsiyoruz. Bugüne kadar saðlanan uyum ve iþ birliðinin, ilçemizin geleceðine önemli katkýlar sunacaðýna inanýyoruz ifadelerini kullandý.NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ise ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getirerek, Ticaret Odasý olarak Nizip'in ekonomik kalkýnmasý ve ticari potansiyelinin artýrýlmasý için çeþitli projeler geliþtirmeye devam ediyoruz diyerek. Bugün burada, iþ dünyasý ve yerel yönetimin temsilcileri olarak bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Ýlçemizin geleceði için birlikte çalýþma kararlýlýðýmýz tamdýr. Bu tür ziyaretler, iletiþimimizi güçlendirerek ortak hedeflerimize ulaþmamýzý kolaylaþtýracaktýr dedi.Ziyaret sýrasýnda karþýlýklý görüþ alýþveriþinde bulunularak, ilçedeki mevcut ticari faaliyetlerin geliþtirilmesi ve yeni iþ birliklerinin hayata geçirilmesi için yapýlabilecek çalýþmalar deðerlendirildi. Görüþmelerde, yerel yönetim ile iþ dünyasýnýn dayanýþma içinde hareket etmesinin Nizip'in refahýna ve sürdürülebilir kalkýnmasýna katký saðlayacaðý görüþü öne çýktý.Nizip Ticaret Odasý, ilçedeki ticari hayatýn dinamiklerini güçlendirmek ve bölgenin ekonomik potansiyelini artýrmak adýna yürüttüðü çalýþmalara, yerel yönetimle iþ birliði içinde devam edeceðini bir kez daha vurguladý. Bu anlamlý ziyaret, Nizip'in geleceði için umut veren bir iþ birliðinin göstergesi olarak deðerlendiriliyor.