![]()
Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri kendi imkanlarýyla, ilçemizin güvenlik hizmetlerinin daha hýzlý ve etkin þekilde yürütülmesi amacýyla Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðü'ne 3 adet hafif ticari araç hibe etti. Araç teslim töreni, Nizip Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Törene, Gaziantep Valisi Kemal çeber, NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü, Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayýda davetli katýldý. Tören sýrasýnda, Gaziantep Valisi Kemal çeber, ilçemizde güvenlik hizmetlerinin geliþtirilmesine yönelik katkýlarýndan dolayý NTO Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerine teþekkür ederek Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ve Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat'a destekten dolayý teþekkür etti. Tahsis edilen araçlar, asayiþ ve trafik hizmetlerinde kullanýlmak üzere NTO'nun olaðan meclis toplantýsýnda alýnan bir karar doðrultusunda Ýlçe Emniyet Müdürlüðü'ne hibe edildi. Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri bu karara tam destek vererek, ilçenin huzur ve güvenliðine katkýda bulunmanýn önemine dikkat çekti. Törende bir konuþma yapan NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, toplumun huzuru ve güvenliði için emniyet teþkilatýnýn önemini vurgulayarak þu ifadeleri kullandý: Eðer bugün huzur ve güven içinde yaþýyor, çocuklarýmýzý gönül rahatlýðýyla okula gönderip ilçemizde özgürce dolaþabiliyorsak, bunun en büyük payý, emniyet teþkilatýmýzýn fedakâr çalýþmalarýna aittir. Ýlçemizin güvenliði için bu özveriye katkýda bulunmak bizler için büyük bir onurdur. Tahsis ettiðimiz araçlarýn emniyet teþkilatýmýzýn çalýþmalarýna önemli bir destek saðlayacaðýna inanýyoruz. Nizip Ticaret Odasý olarak, ilçemizin huzuru ve güvenliði için üzerimize düþen sorumluluðu yerine getirmeye ve destek olmaya devam edeceðiz dedi.Nizip Ticaret Odasý, toplumun refahý ve güvenliði için çalýþmalarýný sürdüreceðini bir kez daha vurgularken, bu anlamlý destek ile ilçemizin kalkýnmasýna olan katkýlarýný artýrmaya devam ediyor.