![]()
Eðitim, bir toplumun geleceðini inþa eden en temel unsurdur ve bu görevi üstlenen öðretmenlerimiz, her bir bireyin hayatýnda derin izler býrakan gerçek kahramanlardýr. ülkemizin kalkýnmasýnda, milli ve manevi deðerlerimizin korunmasýnda en büyük rolü oynayan öðretmenlerimiz, sadece bilgi aktaran deðil, ayný zamanda insan yetiþtiren, yol gösteren rehberlerdir.Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ifade ettiði gibi, öðretmenler gelecek nesillerin mimarýdýr. Bu bilinçle görevini hakkýyla yerine getiren öðretmenlerimiz, ülkemizin aydýnlýk yarýnlarýný þekillendirmekte ve geleceðe umutla bakmamýzý saðlamaktadýr.Bu anlamlý günde, tüm öðretmenlerimize özverili çabalarýndan dolayý sonsuz teþekkür ediyor, mesleklerini büyük bir onur ve sevgiyle sürdüren öðretmenlerimizin 24 Kasým öðretmenler Günü'nü kutluyorum. Ebediyete irtihal etmiþ öðretmenlerimize Allah'tan rahmet, emekli öðretmenlerimize saðlýk ve mutluluk, görev baþýndaki öðretmenlerimize baþarýlarla dolu bir meslek hayatý diliyorum.