Nizip Gençlik ve Spor Kulübü, Türkiye Þampiyonasý'nda dikkat çekici baþarýlar elde etti.1-4 Kasým tarihlerinde Sakarya'da gerçekleþtirilen Geleneksel Wushu Kung Fu Türkiye Þampiyonasý, sporcularýn muhteþem performanslarýyla unutulmaz bir etkinlik oldu.Bu yýlki þampiyonada, Nizip Ýlçe Gençlik ve Spor Kulübü Wushu Fight Academy sporcularý, gösterdikleri azim ve kararlýlýkla dikkat çekti. Kafile Baþkaný ve Wushu Kung Fu Milli Takým Antrenörü Ayhan Öztürk öncülüðünde, sporcularýmýz birçok madalya kazanarak önemli bir baþarý elde etti.Baþarýlarla Dolu Bir ÞampiyonaNizip Ýlçe Gençlik ve Spor Kulübü'nün sporcularý, þampiyonada elde ettikleri derecelerle, kulübümüzün baþarýsýný bir kez daha kanýtladý. Ýþte elde edilen baþarýlar:Sporcularýmýzýn Dereceleri:Ýrem Su Öztürk: Türkiye Þampiyonu ve Türkiye ÝkincisiAhmet Efe Sönmez: Türkiye Þampiyonu ve Türkiye ÝkincisiAzra Aybüke Yanýk: Türkiye Þampiyonu, Türkiye Ýkincisi ve Türkiye ÜçüncüsüKübra Gül Ataoðlu: Türkiye ÞampiyonuGüler Kurt: Türkiye ÞampiyonuFeride Gül Kýlýnç: Türkiye ÝkincisiGamze Arslan: Türkiye ÝkincisiÝbrahim Halil Kýlýçparlar: Türkiye ÝkincisiErkam Ýdris Taþkesen: Türkiye ÝkincisiMehmet Akif Ýzci: Türkiye ÜçüncüsüNurgül Döðücü: Türkiye ÜçüncüsüToplam Dereceler:6 Türkiye Þampiyonluðu8 Türkiye Ýkinciliði5 Türkiye ÜçüncülüðüAyhan Öztürk'ten AçýklamaKafile Baþkaný Ayhan Öztürk, sporcularýn sergilediði performansý ve elde edilen baþarýlarý deðerlendirdi. Öztürk, "Bu þampiyona, sporcularýmýzýn azmi ve disiplininin bir göstergesidir. Elde ettiðimiz madalyalar, gelecekte daha büyük baþarýlar için bir baþlangýç niteliðindedir. Tüm sporcularýmýzý kutluyorum ve emeði geçen herkese teþekkür ediyorum." þeklinde konuþtu.Öztürk, Sakarya'da gerçekleþtirilen bu þampiyona, Wushu Kung Fu camiasýnda yeni bir sayfa açmýþ durumda. Kulübümüz, ulusal ve uluslararasý arenada daha büyük baþarýlara imza atmayý hedefliyor. Sporcularýmýzýn bu baþarýlarý, gelecek turnuvalar için motivasyon kaynaðý olacak ve Wushu Kung Fu sporunun ülkemizde daha da yaygýnlaþmasýna katký saðlayacaktýr.Bu yýlki þampiyona, Nizip Ýlçe Gençlik ve Spor Kulübü'nün baþarýsýnýn yaný sýra, Wushu Kung Fu'nun geliþimine de büyük bir ivme kazandýrdý. Tüm sporcularýmýza ve antrenörlerimize bu baþarýlarýndan dolayý teþekkür ediyorum ifadelerini kullandý.