![]()
NTO Baþkanlarý Ve Meclis üyeleri Giriþimcilik Seminerine Katýldý:Mesleki eðitim alan öðrencilerle tecrübe paylaþýmý amacýyla düzenlenen Giriþimcilik Semineri, Nizip Belediye Baþkaný Ali Doðan, Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ve NTO Meclis üyeleri, bölgedeki diðer oda baþkanlarý ile okul müdürlerinin katýlýmýyla gerçekleþtirildi. Nizip Mesleki Eðitim Merkezi Müdürlüðü'nün ev sahipliði yaptýðý seminerde, sektörün önde gelen isimleri gençlerle bir araya gelerek iþ hayatýnda baþarýya giden yolda deneyimlerini aktardý.Giriþimcilik Seminerinde konuþma yapan Nizip Belediye Baþkaný Ali Doðan: '' Deðerli Gençler, Kýymetli Katýlýmcýlar, Bugün burada geleceðimizi þekillendirecek, ekonomimize yön verecek genç giriþimci adaylarýmýzla bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Unutmayýn ki, bir toplumun geliþmesi, yenilikçi ve cesur gençlerin omuzlarýnda yükselir. Sizlerin her birinde bu potansiyelin olduðuna gönülden inanýyorum. Giriþimcilik, yalnýzca bir iþ kurmak deðil; bir vizyon geliþtirmek, çevremize ve toplumumuza katký sunmak anlamýna geliyor. Her baþarý hikayesi, kararlý bir adýmla baþlar. Sizlerden, her zorlukta kendinize güvenmenizi, bu ülkenin geliþimine katký saðlamak için yýlmadan çalýþmanýzý rica ediyorum.'' Dedi.Giriþimcilik Seminerinde konuþma yapan (NTO) Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt: ‘' Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Nizip Ticaret Odasý olarak, gençlerimizin iþ dünyasýna atýlmadan önce bu tür kýymetli bilgi paylaþýmý ortamlarýnda bulunmalarýný önemsiyoruz. Tecrübe ile desteklenen eðitim, geleceðin güçlü giriþimcilerini yetiþtirmek adýna önemli bir adým. Gençlerimize en büyük tavsiyemiz, öncelikle kendinize güvenmenizdir. Sanayi'den üretime insan kaynaklarýna, her alanda kendinizi geliþtirerek ülkemizin ekonomisine katký saðlayacak nesiller olacaðýnýza inanýyoruz. Bugün burada aldýðýnýz bilgilerin, yarýnýn iþ hayatýnda sizlere rehberlik edeceðine eminiz. Bu anlamlý etkinliði düzenleyen ve emeði geçen herkese teþekkür ediyor, gençlerimizin her zaman yanlarýnda olduðumuzu bir kez daha belirtmek istiyoruz. Baþarý dolu bir yolculuk sizleri bekliyor.'' Dedi.Giriþimcilik Seminerinde konuþma yapan (NTO) Meclis Baþkaný Bekir Karabacak: ‘' Giriþimcilik ruhuyla dolu siz deðerli gençlerimizle bir arada olmak, bizler için büyük bir gurur kaynaðý. Bu salondaki enerji, ülkemizin geleceðine dair umutlarýmýzý daha da pekiþtiriyor. Unutmayýn ki baþarý, saðlam temeller üzerine kurulur. Mesleki eðitiminiz, burada edindiðiniz bilgiler ve aldýðýnýz tavsiyeler, sizleri geleceðin baþarýlý liderleri ve giriþimcileri olarak yetiþtirmeye yönelik güçlü adýmlardýr. Her birinizin farklý alanlarda deðer yaratacak, toplumumuza ve ekonomimize katký sunacak projeler geliþtireceðine inanýyorum. Nizip Ticaret Odasý olarak, gençlerimizin cesur adýmlar atmasý için tüm imkanlarýmýzla yanlarýnda olmaya devam edeceðiz. Sizlere güveniyor, baþarýlarla dolu bir gelecekte sizleri en iyi yerlerde görmeyi arzuluyoruz. Bu yolculuðunuzda azminiz hiç eksilmesin; baþarý her daim sizinle olsun.'' Dedi.Programda, baþkanlar ve sektör temsilcileri gençlere üretim ve insan kaynaklarý ihtiyacýnýn önemine dair bilgiler verirken, geleceðin giriþimcilerine cesaret ve kararlýlýkla hareket etme tavsiyelerinde bulundu. Seminer, mesleki eðitimin iþ dünyasýna katkýsýna dair yeni bir bakýþ açýsý sunarken, gençlerin kariyer yolculuklarýnda kendilerini nasýl geliþtirebilecekleri konusunda önemli ipuçlarý sundu.