NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt Gaziantep Valiliði'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramý Resepsiyonuna Katýldý :Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Cumhuriyet'in 101. yýl dönümünü anmak üzere Gaziantep Valiliði'nin ev sahipliðinde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramý Kutlama Resepsiyonu'nda yer aldý. Gaziantep Valimiz Kemal çeber ve Neslihan çeber hanýmefendi ev sahipliðinde il protokolü, askeri, adli, idari erkân ile STK temsilcileri de katýldý.Kutlama Resepsiyonunda konuþma yapan Gaziantep Valisi Sayýn Kemal çeber, Cumhuriyet, yalnýzca bir yönetim biçimi deðil; ayný zamanda milli bir kimliðin, özgürlüðün ve baðýmsýzlýðýn simgesidir. Bu anlamda hepimize düþen görev, Cumhuriyet deðerlerini yaþatmak ve gelecek nesillere aktarmaktýr dedi.Nizip Ticaret OdasýYönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurtda Cumhuriyet'in Türkiye'nin baðýmsýzlýðý ve çaðdaþ geleceði için taþýdýðý deðere dikkat çekerek, Türk milletinin azim ve kararlýlýkla yürüttüðü büyük kurtuluþmücadelesinin sonucu olan Cumhuriyetimizin 101.yýldönümünü gurur ve heyecan içinde kutluyor. Ata'mýzýn söylemiyle en büyük bayramýmýzla gurur duyuyor, yarýnlara güvenle bakýyoruz. Bizlere parlak bir gelecek, onurlu bir yaþam, tam baðýmsýz, çaðdaþ ve ulusal bir devlet armaðan edenlere sonsuz minnet duyuyoruz dedi.KutlamaResepsiyonu katýlýmcýlarýyla birlikte Cumhuriyet coþkusunu paylaþtýðý, dostluk ve dayanýþma içinde geçen bir akþamla sona erdi.