Nizip Kaymakamý ve Ýlçe Milli Eðitim Müdürü'nden Yahya Altýnbaþ Anadolu Lisesi'ne ZiyaretNizip Kaymakamý Osman Uðurlu ve Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, Yahya Altýnbaþ Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Bu anlamlý ziyarette, Kaymakam Uðurlu ve Müdür Gündeþ, öðretmenler ve öðrencilerle bir araya gelerek eðitim konularýnda görüþ alýþveriþinde bulundu.Kaymakam Osman Uðurlu, ziyarette eðitim kalitesinin artýrýlmasýnýn önemine vurgu yaparak, "Eðitim, bir ülkenin geleceðini þekillendiren en önemli unsurdur. Öðrencilerimizin baþarýlarý için elimizden geleni yapmalýyýz," dedi. Ayrýca, öðrencilere gelecekteki hedeflerini gerçekleþtirmeleri için destek saðlayacaklarýný belirtti.Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ ise, eðitimdeki yenilikler ve projeler hakkýnda bilgi vererek, "Okullarýmýzýn geliþimi için sürekli olarak yeni yöntemler deniyoruz. Öðrencilerimizin potansiyellerini en iyi þekilde kullanmalarýný saðlamak için çalýþýyoruz," þeklinde konuþtu.Ziyaret sýrasýnda öðretmenler, eðitim süreçlerine dair önerilerde bulunarak, Kaymakam Uðurlu ve Müdür Gündeþ'e okuldaki mevcut durum hakkýnda bilgi verdiler. Öðrenciler de sorularýný yönelterek, yetkililere geleceðe dair beklentilerini ilettiler.Bu tür ziyaretlerin, eðitim camiasýnýn motivasyonunu artýrdýðýný belirten Kaymakam Uðurlu, "Öðretmenlerimizin ve öðrencilerimizin ihtiyaçlarýný dinlemek için buradayýz. Ýletiþimimizin güçlü olmasý, eðitim kalitesine olumlu yansýyacaktýr," dedi.![]()