![]()
Milas Ticaret ve Sanayi Odasý (MÝTSO) Nizip Ticaret Odasý'ný (NTO) ziyaret etti.Milas Ticaret ve Sanayi Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Yüksel ve beraberindeki üyeler NTO yönetim kurulu ve meclis üyelerini ziyaret etti.çeþitli temaslarda bulunmak üzere Güneydoðu Anadolu Bölgesi'ne gelen Milas Ticaret ve Sanayi Odasý Meclis Baþkanýný NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, NTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri tarafýndan karþýlandý.Yapýlan ziyarette bir açýklama yapan NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ve NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ziyaretten dolayý duyduðu memnuniyeti dile getirdiler.Ziyaret kapsamýnda, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Nizip'in ekonomik yapýsý ve sanayi potansiyeli hakkýnda bilgi vererek, Oda'nýn 1.500 aktif üyesine hizmet sunduðunu ve 500 milyon dolarlýk dýþ ticaret hacmiyle Türkiye genelinde önemli bir konuma sahip olduðunu vurguladý. özyurt, MÝTSO ile uzun yýllara dayanan iþ iliþkilerini ileriye taþýmak için karþýlýklý iþbirliðini artýrmayý hedeflediklerini belirtti.Nizip'te olmaktan memnuniyet duyduklarýný belirten Meclis Baþkaný Mustafa Yüksel,Nizip'te bulunmaktan duyduðu memnuniyeti dile getirerek, yerinde incelemelerin, üyeleri açýsýndan faydalý sonuçlar doðuracaðýný ifade etti. Yüksel, gösterilen misafirperverlik için teþekkürlerini sunarken, ziyaretin iki kurum arasýndaki iliþkileri daha da kuvvetlendireceðine inandýðýný belirtti. Görüþmelerin ardýndan, MÝTSO ve NTO yönetimleri arasýnda karþýlýklý fikir alýþveriþinde bulunuldu NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, bu anlamlý ziyaret dolayýsýyla MÝTSO Meclis Baþkaný Mustafa Yüksel'e teþekkür plaketi takdim etti?.