![]()
Nizip Ticaret Odasý (NTO) Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ve yönetim kurulu ile meclis üyeleri, rütbe terfisi alan Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Fazlým Demir'i tebrik etmek üzere bir ziyaret gerçekleþtirdi.Ziyarette, Nizip Emniyet Müdürü Fazlým Demir'e baþarý dileklerinde bulunan NTO Meclis Baþkaný Karabacak ve NTO Yönetim Kurulu Baþkaný özyurt, Nizip'in huzuru ve devletimizin birlik ve bütünlüðü için emniyet müdürümüzle iþbirliði içinde çalýþmaya devam edeceðiz ifadelerini kullandýlar.Emniyet güçlerine her türlü destek vermeye hazýr olduklarýný belirten Karabacak ve özyurt, Geçmiþte emniyet mensuplarýyla birlikte baþarýlý çalýþmalar gerçekleþtirdik. Bugün ve gelecekte de her konuda iþbirliði yapmaya hazýrýz. Ortak akýlla hareket ederek, terfi eden emniyet müdürümüzle birlikte hem ilçemiz hem de ülkemiz için faydalý projelere imza atacaðýmýza inanýyoruz þeklinde konuþtu.Ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getiren Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Fazlým Demir, Nizip Ticaret Odasý baþkanlarýna ve üyelerine desteklerinden dolayý teþekkür etti ve NTO ile her zaman iþbirliði yapma arzusunu vurguladý.Gerçekleþen ziyarete NTO Yönetim Kurulu, NTO Meclis üyeleri ile NTO Genel Sekreteri Dilek Süzer de katýldý.