Nizip Ticaret Odasý (NTO) Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ve beraberindeki yönetim kurulu ile meclis üyeleri, Nizip'e yeni atanan Jandarma Komutaný Binbaþý Can Sercan Altay'ý tebrik etmek amacýyla bir ziyaret gerçekleþtirdi.Ziyarette, Jandarma Komutaný Binbaþý Can Sercan Altay'a baþarý dileklerinde bulunan NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, Yeni komutanýmýzla birlikte, Nizip'in güvenliðini saðlamak ve halkýmýzýn huzurunu temin etmek için kararlýlýkla iþbirliði yapacaðýz dedi.NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ise, Geçmiþte jandarma mensuplarýyla baþarýlý iþbirlikleri gerçekleþtirdik. Bugün ve gelecekte de bizi ilgilendiren her konuda birlikte çalýþmaya hazýrýz. Ortak akýlla hareket ederek, yeni Jandarma Komutanýmýzla hem ilçemiz hem de ülkemiz için yararlý projelere imza atacaðýmýza inanýyoruz þeklinde konuþtu.Ziyarete katýlan NTO heyeti, jandarma teþkilatýna her türlü desteði vermeye hazýr olduklarýný belirtti. Geçmiþte baþarýlý iþbirlikleri gerçekleþtirdik ve bugün de bu sinerjiyi devam ettireceðiz. Ýlçemiz için yapýlacak her katký, toplumumuzu daha güçlü kýlacak ifadelerini kullandýlar.Ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getiren Nizip Jandarma Komutaný Can Sercan Altay, Nizip Ticaret Odasý baþkanlarýna ve üyelerine destekleri için teþekkür etti ve iþbirliðine açýk olduklarýný vurguladý. Hep birlikte Nizip'i daha güvenli ve huzurlu bir yer haline getirmek için çalýþacaðýz dedi.Gerçekleþen ziyarete NTO Yönetim Kurulu, NTO Meclis üyeleri ile NTO Genel Sekreteri Dilek Süzer de katýldý.