Piküp Eðitim Kurumlarý Öðrencisi YKS'de Türkiye derecesi yaptýNizip ilçenin önemli eðitim kurumlarýndan Piküp Eðitim Kurumlarý Öðrencisi Ýbrahim Halil Bozkurt,Yükseköðretim Kurumlarý Sýnavý'nda (YKS) elde ettiði Türkiye derecesiyle öðretmenleri ve ailesini gururlandýrdý.Nizip'te yaþayan Piküp Eðitim Kurumlarý Ýbrahim Halil Bozkurt, sayýsal puan türünde Türkiye 280.'cisi olarak önemli bir derece yaparak Nizip 1.'cisi oldu.Piküp Eðitim Kurumlarýnýn baþarýlý öðrencileri ise þu þekilde:Ýbrahim Halil Bozkurt, sayýsal puan türünde Türkiye 280.'cisi Nizip 1.cisiSebihanur Bozaslan : Eþit Aðýrlýk Puan Türünde Türkiye 2478'incisiPiküp Eðitim Kurumlarý Kurucu Müdürü Ramazan Uður Þahin, bu baþarýlar, öðrencilerimizin özverili çalýþmalarý ve öðretmenlerimizin rehberliði sayesinde elde edilmiþtir. Okulumuzun öðrencileri, öðretmenleri ve personelinin yaný sýra velilerimize de emekleri ve destekleri için teþekkür ederiz.Bu önemli baþarýlarý kutluyor ve tüm öðrencilerimize gelecek eðitim hayatlarýnda baþarýlar diliyoruz. Nizip'ten çýkan bu parlak gençlerin baþarýlarýnýn devamýný temenni ediyoruz.![]()