Nizip Ticaret Odasý (NTO) Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, yönetim kurulu, meclis üyeleri ve personelleri ile birlikte Nizip Kültür Parkýnda düzenlenen Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine katýldý.15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamýnda Nizip Kültür Parký Türk bayraklarý ve pankartlarla donatýlarak Nizip ilçe protokolü ve halkýn katýlýmýyla Þehitlerimizi anma etkinlikleri düzenlendi.Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinliklerinde açýklama yapan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, 15 Temmuz'da Türk demokrasisi gibi Türk ekonomisinin de saðlam temeller üzerinde olduðunu görmüþ olduk. Milletimiz içeride ve dýþarýda kurulan hain tuzaklarý ilelebet bozdu. Ýþ dünyasýnýn neferleri olarak çalýþýp, üretip, istihdam saðlayarak, demokrasimizin de ekonomimizin de daima nöbetçisi olacaðýz. dedi.15 Temmuz hainlerinin demokrasimizle birlikte ekonomimizi de hedef aldýðýný belirten özyurt; 15 Temmuz gecesi Türk milletinin kahramanca bir direniþ sergilediðini, demokrasimizin, birlik ve beraberliðimizin geçilmez olduðunu tüm dünyaya bir kez daha göstermiþtir. 15 Temmuz gecesi vatanýna milletine sahip çýkan tüm kahraman þehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anýyoruz. ifadelerini kullandý.