![]()
Yapý Kredi Bankasý A.Þ. Bölge Müdürlüðü Nizip Ticaret Odasý'ný (NTO) ziyaret etti. NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ve NTO Yönetim Kurulu üyeleri tarafýndan karþýlanan ve aralarýnda Yapý Kredi Bankasý A.Þ. Bölge Müdürü Dilek Ergül, Yapý Kredi Bankasý A.Þ. Bölge KOBÝ ve OBÝ Segment Müdürü Ýbrahim Mert Sayýn ve Yapý Kredi Bankasý A.Þ Nizip Þube Müdürü Cengiz Uçaroðlu'nun da bulunduðu heyet ile yapýlabilinecek iþ birlikleri hakkýnda görüþ alýþveriþinde bulunuldu. NTO'nun projeleri ve faaliyetleri hakkýnda heyete bilgiler veren NTO Baþkaný Mehmet özyurt, NTO üyelerinin finansmana eriþimini kolaylaþtýrýlmasý ile ilgili Yapý Kredi Bankasý Bölge Müdürlüðü ile istiþarelerde bulundu. Yapý Kredi Bankasý ile her konuda çalýþmaya hazýr olduklarýný belirten NTO Baþkaný özyurt, Yapý Kredi Bankasý Bölge Müdürü Dilek Ergül, Bölge KOBÝ ve OBÝ Segment Müdürü Ýbrahim Mert Sayýn ve Nizip Þube Müdürü Cengiz Uçaroðlu'na odamýza yapmýþ olduðu ziyaret için þahsým ve NTO adýna teþekkür ediyorum dedi. Yapý Kredi Bankasý Bölge Müdürü Dilek Ergül ise NTO üyelerinin finansmana eriþimi ve rekabet edilebilirliðini arttýrmak için destek her zaman destek olmaya hazýrýz. NTO'nun göstermiþ olduðu ilgiden dolayý teþekkür ederim þeklinde konuþtu. Ziyarete NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat ve NTO Yönetim Kurulu üyeleri de katýldý.