NTO Baþkaný Özyurt'tan Üniversite Öðrencilerine Kariyer Tavsiyeleri Gaziantep Üniversitesi Nizip Meslek Yüksekokulu (Nizip MYO) ve Nizip Ticaret Odasý (NTO) iþbirliði ile Genç Nesillere Kariyer Tavsiyeleri Konferansý düzenlendi. Gaziantep Üniversitesi Nizip Eðitim Fakültesi konferans salonunda düzenlenen konferansa NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt konuþmacý olarak katýldý. Nizip MYO öðrencilerine tecrübe ve bilgilerini paylaþan NTO Baþkaný Mehmet Özyurt, firmalarýnýn kuruluþu ve bugüne kadar yaþanan geliþim süreci ile ilgili bilgiler verdi. Ýhracat yapabilmek için gösterdikleri çabanýn ve gerçekleþtirdikleri ihracatýn firmasýnýn geliþimine ve büyümesine önemli ölçüde katký saðladýðýný ifade eden NTO Baþkaný Özyurt, þirketlerde dýþ ticaret alanýnda yabancý dil bilen eðitimli kiþilere daima ihtiyaç duyulduðunu ve bu bölümde eðitim almanýn önemini kavramalarý konusunda öðrencilere önerilerde bulundu. Konferansa katýlan öðrencilere kariyer tavsiyeleri de veren NTO Baþkaný Özyurt, iþ hayatýnda eðitim, özgüven ve dürüstlüðün önemine de vurgu yaptý. Sunumunun ardýndan öðrencilerin sorularýný cevaplayan NTO Baþkaný Özyurt firmasýnýn kapýlarýnýn tüm Nizip MYO öðrencilerine açýk olduðunu ifade ederek katýlýmlarýndan dolayý tüm öðretim görevlilerine ve öðrencilere teþekkür etti. Konferansýn sonunda Nizip Meslek Yüksekokulu Müdür Yardýmcýsý Yusuf Yýldýz günün anýsýna NTO Baþkaný Özyurt'a plaket takdim ederek, "Bizleri kýrmayarak üniversitemize gelen sayýn NTO Baþkaný Mehmet Özyurt'a ve bu anlamlý faaliyetlerde bizlerden hiçbir zaman desteðini esirgemeyen NTO Baþkanlarýna ve yönetimine çok teþekkür ederim." dedi. Kariyer tavsiyeleri konferansý öðrencilerin hatýra fotoðrafý çektirmesi ile son buldu. Düzenlenen konferansa NTO Meclis Baþkan Yardýmcýsý Necdet Baþeðmez, NTO Meclis Üyeleri Yakup Çapan, Salih Kýlýç, Mustafa Kaya, Murat Sevim, NTO Genel Sekreteri Serpil Gündoðdu, Nizip MYO öðretim görevlileri de katýldý.