NTO' dan Karkamýþ Belediye Baþkaný Mustafa Güzel'e Hayýrlý Olsun ZiyaretiNizip Ticaret Odasý (NTO) Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ve NTO Yönetim Kurulu ve meclis üyeleri ile birlikte Karkamýþ Belediye Baþkanlýðý'na seçilen Mustafa Güzel'e hayýrlý olsun ziyaretinde bulundu.Ziyaret dolayýsýyla bir açýklama yapan NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, yerel seçimler sonucunda Karkamýþ Belediye Baþkanlýðý'na seçilen Mustafa Güzel'e hayýrlý olsun temennisinde bulundu.Karkamýþ Belediye Baþkaný Mustafa Güzel'e görevlerinde baþarýlar dileyen NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Özyurt, "NTO olarak ülkemiz ekonomisinin ve sosyal hayatýnýn geliþmesi için Karkamýþ Belediyesi ile iþbirliði yapmaya hazýrýz." dedi.NTO'nun geçmiþten bugüne tüm kurum ve kuruluþlarla ortak akýlla hareket ettiðini vurgulayan NTO Baþkaný Özyurt, "Toplumun faydasýna olan ve Karkamýþ'ta yürütülecek tüm projelerde görev almak isteriz."þeklinde konuþtu.NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ise yatýðý açýklamada "Seçim sonuçlarýnýn Ülkemize ve Karkamýþ'a hayýrlý olmasýný diliyorum. Ortak akýlla hareket ederek memleketimizin çok güzel hedeflere ulaþmasýný temenni ediyorum." þeklinde konuþtu.Karkamýþ Belediye Baþkaný Mustafa Güzel'e ise ziyaretten duyduðu memnuniyeti ifade ederek NTO baþkanlarýna, yönetim kurulu ve meclis üyelerine yapmýþ olduðu ziyaretlerinden dolayý teþekkür etti.Konuþmalarýn ardýndan yapýlabilinecek projeler ve iþbirlikleri ile ilgili konular ele alýndý.Gerçekleþen ziyarete NTO Meclis Baþkan Yardýmcýsý Necdet Baþeðmez, NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, NTO Yönetim Kurulu Üyesi Derde Taþ,NTO Meclis Katip Üyesi Müslüm Aslan, NTO Meclis Üyeleri Ýbrahim Demir, Murat Benzer ve Derviþ Bozkurt da katýldý.