Gazetecilerden Baþkan Doðan'a ZiyaretNizip Gazeteciler Derneði, TV, Radyo, Gazeteciler ve Ajans temsilcilerinden oluþan heyet Nizip Belediye Baþkaný Ali Doðan ve Belediye Baþkan Yardýmcýlarý Fatih Akýn, Av.Tanju Bayýndýrlý ve Orhan Meþe'ye hayýrlý olsun ziyaretinde bulundu.Nizip Belediye Baþkaný Ali Doðan, Nizip Gazeteciler Derneði Baþkaný Ali Kýlýç ile dernek üyeleri ile bir araya geldi. Makamýnda konuk ettiði her bir basýn mensubuyla yakýndan ilgilenen ve ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getiren Belediye Baþkaný Doðan, Gazetecilik mesleðinin önemine vurgu yaptý.Nizip için büyük hayallerinin olduðunu ve gerçeðe dönüþtürmek için kollarý sývadýklarýný belirten Doðan, Bizim önceliðimizde vatandaþlarýmýzýn huzuru ve mutluluðu var onlar için buradayýz. Bu sebeple yapacaðýmýz çalýþmalarda her kesimden olduðu gibi gazeteci arkadaþlarýmýzýn da katkýlarýný bekliyorum çünkü bizim göremediklerimizi ve duyamadýklarýmýzý onlar görüyor onlar duyuyor iþte bunun için sen ben yok biz varýz diyerek çýkmýþ olduðumuz bu yolda hedeflerimize doðru emin adýmlarla ilerleyecek ve en güzel hizmetleri deðerli halkýmýz ile buluþturacaðýz'' dedi.Hediyelerin takdim edildiði ziyaret, çekilen hatýra fotoðraflarýyla son buldu.