Nizip Belediye Baþkaný Ali Doðan görevi devraldý31 Mart Mahalli Ýdareler Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'den Nizip Belediye Baþkaný seçilen Ali Doðan, ilçe seçim kurulundan mazbatasýný aldý.Adliye Sarayý'nda Ýlçe Seçim Kurulu Baþkaný Hakim Ömer Güven'den mazbatasýný alan Doðan, yapýlan seçimde kendisine oy veren vermeyen tüm Niziplilere teþekkür etti.Mazbatasýný aldýktan sonra Belediye binasýna geçen Doðan, mevcut Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý'dan görevi devir aldý.Belediye Baþkaný Doðan'a görevinde baþarýlar dileyen Mehmet Sarý, 20 yýllýk süreçte Nizip'e güzel hizmetlerde bulunduklarýný söyledi.Önemli olan baki kubbede hoþ bir sada býrakmak olduðunu ifade eden Sarý, ''Nizip hizmetin en güzeline ve en iyisine layýk bir yer bu hizmetlerle ilgili temel alt yapýlar gerçekleþtirdik bundan sonrasý yeni belediye baþkanýmýz ve ekibinin üst yapýsýný tamamlayarak hayata geçirmesidir. Belediye olarak güzel bir ekip ile çalýþtýk bundan sonrasýnda da yine ayný þekilde çalýþýlacaðýna ve Nizip'e hizmet edileceðine inanýyor bu duygu ve düþüncelerle Belediye Baþkanýmýz Ali Doðan'a ve tüm meclis üyelerine görevlerinde baþarýlar diliyorum'' dedi.Hizmetlerinden dolayý Baþkan Sarý'ya teþekkür eden Nizip Belediye Baþkaný Ali Doðan ise, partili, partisiz herkese eþit mesafede yaklaþacak ve Nizip'e en güzel hizmetleri yapacaklarýný belirtti.Nizip Belediyesi'ni manevra kabiliyeti yüksek ve borçsuz bir belediye olarak devir aldýklarýný söyleyen Doðan þunlarý kaydetti.''Hiç kimseye ayrýmcýlýk yapmadan ve herkese eþit mesafede olacaðýmýza ve bunun yanýnda bugün devir aldýðýmýz Nizip Belediyesi'nde çalýþan görev yapan hiçbir memurumuzun ve hiçbir iþçi kardeþimizin iþine ve hayatýna dokunulmayacaðýna buradan söz veriyorum. Artýk seçim bitmiþtir. Artýk hizmet etme ve gönüllere dokunma zamaný bir kez daha tüm Nizip halkýna teþekkür ediyorum'' þeklinde konuþtu
![]()