![]()
CHP Nizip Belediye Baþkan Adayý Ali Doðan NTO'ya ZiyaretCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nizip Belediye Baþkan Adayý Ali Doðan Nizip Ticaret Odasý'ný (NTO) ziyaret etti.NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, NTO Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafýndan karþýlanan ve aralarýnda CHP ilçe yöneticilerinin de bulunduðu heyet ile görüþ alýþveriþinde bulunuldu.Gerçekleþen ziyaretin açýlýþ konuþmasýný yapan NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getirerek, Demokrasinin gereði seçimlerimizde milletten gücünü ve yetkisini alacak olan siyasi parti adaylarýmýz hizmet yarýþýna baþlamýþtýr. CHP Nizip Belediye Baþkan Adayý Ali Doðan'a çýkmýþ olduklarý yolda baþarýlar diliyor, adaylýðýnýn hayýrlý olmasýný temenni ediyorum dedi.NTO'nun 1962 yýlýnda kurularak 62 yýldýr Nizip'i yüz akýyla temsil eden en büyük sivil toplum kuruluþu olduðunu ifade eden NTO Meclis Baþkaný Karabacak sözlerini þu þekilde sürdürdü: NTO, 15 meslek komitesi ile Nizip'in tüm dallarýnda faaliyet gösteren meslek gruplarýný temsil etmektedir. Nizip, 2023 yýlýnda 262 milyon ihracat gerçekleþtirerek 39 ili geride býrakmýþ ve büyük bir baþarý saðlamýþtýr. Büyük bir ekonomi potansiyele sahip olan ilçemizde odamýz ise Türkiye genelinde 365 oda içerisinde ilk 85'te akredite olarak beþ yýldýzlý hizmet etmektedir þeklinde konuþtu.Nizip'in en büyük sivil toplum kuruluþu olan NTO'da, CHP heyetini aðýrlamaktan duyduðu memnuniyeti dile getiren NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, 31 Mart yerel seçimlerinin ülkemize, bölgemize ve ilçemize hayýrlý uðurlu olmasýný diliyorum dedi.Adil ve centilmence bir yerel seçim olmasýný temenni eden NTO Baþkaný Mehmet özyurt, CHP Nizip Belediye Baþkan Adayý Ali Doðan'a baþarýlar diledi.NTO'nun faaliyetleri ve projeleri ile ilgili CHP Heyetine bilgiler veren NTO Baþkaný özyurt, Nizip'in sorunlarý ve çözüm önerileri ile ilgili konularý dile getirdi.Kendilerini, projelerini ve yol arkadaþlarýný tanýtma fýrsatý verdikleri için NTO baþkanlarýna ve yöneticilerine teþekkür eden CHP Nizip Belediye Baþkan Adayý Ali Doðan, Seni Düþünen Biri Var sloganý ile Nizip için hazýrlanan 41 proje hakkýnda katýlýmcýlara bilgiler verdi.Seçilmeleri halinde çok güçlü bir kent konseyi oluþturacaklarýný dile getiren CHP Nizip Belediye Baþkan Adayý Ali Doðan, Bu oluþacak olan konseyin bir yýl boyunca meclis baþkanlýðýný kendim yaparak Nizip'i hep birlikte yöneteceðiz dedi.Düzenlenen ziyarete NTO meclis, yönetim ve disiplin kurulu üyeleri ve çok sayýda parti temsilcisi de katýldý.