![]()
Gaziantep Vergi Dairesi Baþkanlýðý Grup Müdürleri Mithat önalan, Ali Cibik ve Nizip Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Kýlýç 35. Vergi Haftasý kutlamalarý kapsamýnda Nizip Ticaret Odasý'ný (NTO) ziyaret etti.NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, NTO yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri tarafýndan karþýlanan heyet ile görüþ alýþveriþinde bulunuldu.Gerçekleþen ziyarette duyduðu memnuniyeti dile getiren NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, Tüm vergi mükelleflerimizin ve vergi dairesi çalýþanlarýnýn vergi haftasýný kutluyorum dedi.Vergi ödemenin bir vatandaþlýk görevi olduðunu dile getiren NTO Meclis Baþkaný Karabacak þunlarý ifade etti: Kayýt dýþý çalýþan iþletmeler ile etkin mücadele edilerek artýk ortadan kalkmasý gerekmektedir. Kayýt dýþý çalýþan ile vergisini düzgün ödeyen iþletmeler arasýnda haksýz rekabet oluþmakta ve iþletmelerimiz bu konuda büyük sýkýntýlar yaþamaktadýr. Biz bugüne kadar her kesimde vergi bilincinin oluþmasýna yönelik tüm çalýþmalara destek verdik ve bundan sonra da her konuda destek vermeye devam edeceðiz. Nizip Ticaret Odasý olarak bu bilinçle hareket ederek faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Ben bu anlamlý ziyaretleri için Gaziantep Vergi Dairesi Baþkanlýðý Grup Müdürleri Mithat önalan, Ali Cibik ve Nizip Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Kýlýç'a çok teþekkür ediyorum ifadelerini kullandý.35. Vergi Haftasý etkinlikleri vesilesiyle ziyaretler yaptýklarýný ifade eden Gaziantep Vergi Dairesi Baþkanlýðý Grup Müdürü Mithat önalan ise sözlerini þu þekilde sürdürdü: Vergi bilincinin çocuklarda ve genç nesillerde oluþturulmasý, mükelleflerin vergiye gönüllü uyumunun artýrýlmasý ve ayný zamanda kayýt dýþý ekonomi ile mücadele bilincinin oluþturulmasý amacýyla çeþitli etkinliklerle bu yýl vergi haftasýnýn 35. kutlamaktayýz. Talepleriniz doðrultusunda sorunlarýn ve ihtiyaçlarýna çözümler üretilmesi için elimizden geleni yapacaðýz. Bu vesile ile vergi yükümlülüðünü tam ve zamanýnda yerine getiren NTO üyelerine ve tüm mükelleflerimize teþekkür ediyorum dedi.Konuþmalarýn ardýndan NTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri tarafýndan vergi sisteminde yaþanan sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili görüþleri dile getirildi.