![]()
Yeniden Refah Partisi (YRP) Nizip Belediye Baþkan Adayý Mustafa Doktoroðlu ve YRP Nizip Ýlçe Baþkaný Mustafa Bilici Nizip Ticaret Odasý'ný (NTO) ziyaret etti.NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, NTO Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafýndan karþýlanan ve aralarýnda YRP ilçe yöneticilerinin de bulunduðu heyet ile görüþ alýþveriþinde bulunuldu.Gerçekleþen ziyaretin açýlýþ konuþmasýný yapan NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getirerek, Demokrasinin gereði olan yerel seçim çalýþmalarý ve hizmet yarýþý baþlamýþtýr. YRP Nizip Belediye Baþkan Adayý Mustafa Doktoroðlu'a adaylýðýnýn hayýrlý olmasýný diliyorum dedi.YRP Nizip Belediye Baþkan Adayý Mustafa Doktoroðlu'nun 1990 yýllardan bugüne kadar NTO'da beraber çalýþtýklarýný ifade eden NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Mustafa Doktoroðlu NTO yönetim kurulu baþkan yardýmcýsý ve meclis baþkaný olarak odamýza hizmet etmiþtir dedi.NTO'ya yapmýþ olduðu hizmetlerden dolayý YRP Nizip Belediye Baþkan Adayý Doktoroðlu'na teþekkür eden NTO Baþkaný Mehmet özyurt, 31 Mart yerel seçimlerinin ülkemize, milletimize ve ilçemize hayýrlý olmasýný, YRP Nizip Belediye Baþkan Adayý Doktoroðlu'na da baþarýlar diliyorum ifadelerini kullandý.NTO olarak seçilecek olan belediye baþkaný ile her konuda iþbirliði içerisinde çalýþacaklarýný vurgulayan NTO Baþkaný özyurt, Nizip'in sorunlarý ve çözüm önerileri ile ilgili konularý dile getirdi.NTO'ya misafir olarak gelmediðini ifade eden YRP Nizip Belediye Baþkan Adayý Mustafa Doktoroðlu, Odanýn içerisinden çýkan bir kardeþiniz olarak Nizip'i yönetmek için YRP'den Nizip Belediye Baþkan Adayý oldum dedi.Ýlk hedeflerinin sosyal belediyecilik olduðunu ifade eden YRP Nizip Belediye Baþkan Adayý Doktoroðlu, Seçildiðimiz takdirde ilk önce Nizip'te oluþan gerginliði, kutuplaþmayý ve insanlar arasýnda oluþan ayrýþmayý kaldýrarak Nizip'in her ferdine hizmet edeceðiz þeklinde konuþtu.Konuþmalarýn ardýndan YRP Nizip Belediye Baþkan Adayý Mustafa Doktoroðlu tarafýndan yapacaklarý projeler hakkýnda katýlýmcýlara bilgiler verdi.