Gaziantep Valisi Kemal çeber Nizip Ticaret Odasý'nýn (NTO) meclis toplantýsýna katýldý.NTO yönetim kurulu ve meclis üyelerini ziyaret eden Gaziantep Valisi Kemal çeber, NTO Ocak ayý meclis toplantýsýna da katýlarak NTO üyeleri ile görüþ alýþveriþinde bulundu.Ziyaretten duyduðu memnuniyeti ifade eden NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, 61 yýllýk köklü geçmiþi bulunan odamýz, 15 meslek grubu 34 meclis üyesi ve 9 personeli ile hizmetlerini sürdürmektedir. dedi.NTO'nun 2012 yýlýnda Türkiye çapýnda 365 oda borsanýn ilk 85'nin içerisinde akredite olduðunu dile getiren NTO Meclis Baþkaný Karabacak þu þekilde konuþtu: Odamýz, ülke kalkýnmasý ve ekonominin geliþmesi için gerekli çalýþmalarýn yapýlmasý, ticaret ve sanayinin genel menfaatlere uygun olarak geliþmesinin temin edilmesi, üyelerinin mesleki faaliyetlerini kolaylaþtýrmasý, üyelerin birbirleriyle ve halkla olan iliþkilerinde dürüstlüðü ve güveni hâkim kýlmak üzere meslek disiplini ve ahlakýný korunmasý ve 5174 sayýlý kanun çerçevesinde gerek sanayici gerekse esnafýmýzýn kalkýnmasý için üyelerine 5 yýldýzlý hizmetini sürdürmektedir. Bugün ise Sayýn Valimiz Kemal çeber'i meclis toplantýmýzda aðýrlamaktayýz. Kendileri ile ilçemizin ticareti, üyelerimizin sorunlarý ve çözüm önerileri ile ilgili görüþ alýþveriþinde bulunacaðýz. Meclis toplantýmýza katýlýmýndan dolayý için þahsým ve NTO Meclisi adýna teþekkür ediyorum ifadelerini kullandý.Gaziantep Valisi Kemal çeber'i meclis toplantýsýnda aðýrlamaktan duyduðu memnuniyeti dile getiren NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, NTO yönetim kurulunun yapmýþ olduðu çalýþmalar ve NTO'nun projeleri hakkýnda Vali Kemal Ceber'e bilgiler verdi.Nizip'in sanayisi, ekonomiye katkýsý ve ihracat baþarýsýna deðinen NTO Yönetim Kurulu Baþkaný özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü: Sayýn valimiz Kemal çeber'in kýsa süre içerisinde Gaziantep'te yaptýðý baþarýlý çalýþmalarý görmekteyiz. çözüm odaklý çalýþmalarý bizlerinde hizmet aþkýný ve þevkini arttýrmaktadýr. Nizipli sanayici iþ adamlarý olarak üretim ve ticaret yaparken yaþadýðýmýz sorunlarýn çözüm noktasýnda sayýn valimizin desteklerini beklemekteyiz. Kendilerine meclis toplantýmýza katýlýmlarýndan dolayý teþekkür ediyorum þeklinde konuþtu.Nizip'te olmaktan dolayý mutlu olduðunu belirten Gaziantep Valisi Kemal çeber ise, Gaziantep, ülkemizde özel bir il ve Nizip'te Gaziantep'in özel bir ilçesidir. Bizler de bunlarýn farkýnda olarak çalýþmalarýmýzý yürütmekteyiz dedi.ülkemizin ekonomik olarak mücadele verdiði bu dönemde Nizip'ten duyduklarý rakamlarýn ve faaliyetlerin memnuniyet verici olduðunu ifade eden Gaziantep Valisi çeber, Sanayici ve iþadamlarýmýzýn sorunlarýnýn çözülmesi için her türlü katkýyý sunacaðýz. Biz güçlü bir milletiz, sýkýntýlarýmýzý hep birlikte atlatacaðýmýza inanýyorum. Gaziantep'in kazandýðýný tekrar kendi memleketine harcayan bir özelliði bulunmaktadýr bu da bizim gurur duyduðumuz bir þeydir. Gaziantep'in hem ekonomik olarak geliþmesi, hem de sosyal hayat kalitesinin yükselmesi için projelerimiz bulunmakta ve çalýþmalarýmýzý hýz kesmeden yürütmekteyiz. Bizler sanayici ve iþadamlarýmýzýn yanýnýzdayýz ve sizlere her zaman destek vereceðiz. Birlik, beraberlik ve huzur içerisinde her türlü zorluðun altýndan kalkacaðýmýza inanýyorum. Allah hepimizin yardýmcýsý olsun iþlerimizde kolaylýklar versin. Bugün beni meclis toplantýnýzda aðýrladýðýnýz için hepinize çok teþekkür ediyorum þeklinde konuþtu.Sorularýn cevaplanmasý ile son bulan toplantýya ve Nizip Kaymakamý Osman Uðurlu, Nizip Belediye Baþkan Yardýmcýsý Salih Uygur, NTO meclis ve yönetim kurulu üyeleri de katýldý.