NTB BAÞKANLARI GAZÝANTEP'ÝN YILDIZLARI ÖDÜL TÖRENÝ'NE KATILDIGaziantep Sanayi Odasý (GSO) tarafýndan sanayicilerin baþarýlarýný taçlandýrmak amacýyla; "Ýkiz Dönüþüm" (Yeþil Dönüþüm ve Dijital Dönüþüm) farkýndalýðý temasýyla "Gaziantep'in Yýldýzlarý Ödül Töreni" gerçekleþtirildi.Gaziantepli sanayicileri teþvik ederek baþarýlý çalýþmalarýnýn devamýný saðlamak adýna Þehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde (ÞKM) düzenlenen ödül törenine, Hazine ve Maliye Bakaný Mehmet Þimþek, Kilis Valisi Tahir Þahin, Gaziantep Vali Vekili Muhammet Önder, Milletvekilleri Ýrfan Çelikaslan, Mehmet Mustafa Gürban, Ertuðrul Kaya, Önceki Dönem Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep Büyükþehir Belediye Baþkaný Fatma Þahin, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydýn, Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Kývanç, GSO Onursal Baþkaný Abdulkadir Konukoðlu, Meclis Baþkaný Adil Sani Konukoðlu, Yönetim Kurulu Baþkaný Adnan Ünverdi, Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Nizip Ticaret Borsasý Meclis Baþkaný Ahmet Polat, il ve kent yöneticileri, sanayiciler ve çok sayýda davetli katýldý.Gaziantep'in Yýldýzlarý Ödül Töreninde katýlýmcýlara bir sunum yapan Hazine ve Maliye Bakaný Mehmet Þimþek, Gaziantep'in Yýldýzlarý Ödül Töreni'nin temasýnýn ve içeriðinin çok önemli olduðuna dikkati çekerek, "Bu noktada Gaziantep Sanayi Odasý'nýn bu vizyonunu uygulamaya geçirmemiz lazým. Dijitalleþme ve yapay zeka kullanýmý ile dünya hýzlý bir dönüþümün içinde. Bu fýrsatlarý en iyi þekilde deðerlendirebilen ülkeler verimlilik artýþý ile büyüme potansiyelini artýracaktýr. Yeþil dönüþüm hem çevre açýsýndan bir fýrsat, hem de refah artýþý yaratabilecek önemli bir potansiyele sahip. Gaziantep birçok alanda olduðu gibi yeþil ve dijital dönüþümün yeni adresi ve öncüsü olacaktýr." Ýfadelerine yer verdi.![]()