ÝYÝ Parti Nizip'te, istiþare toplantýsý yapýldýÝYÝ Parti Nizip Ýlçe Teþkilatý istiþare toplantýsýný yaptý. ÝYÝ Parti Nizip Ýlçe Baþkaný Yakup Çapan, "Biz kararýmýzý verdik. Hep birlikte Genel Baþkanýmýz Meral Akþener'in almýþ olduðu kararlarýn arkasýndayýz" vurgusunu yaptý.ÝYÝ Parti Nizip Ýlçe Teþkilatý istiþare toplantýsýný geniþ bir katýlýmla gerçekleþtirdi. Yönetim kurulu üyeleri ile toplanan ÝYÝ Parti Nizip Ýlçe Baþkaný Yakup Çapan, "Her bir yöneticimizin, üyemizin ve partimize gönül vermiþ herkesin düþüncesini dinledik. Geniþletilmiþ bir istiþare yaptýk. Ben ve yönetim kurulu üyelerim hep birlikte Genel Baþkanýmýz Meral Akþener'in almýþ olduðu kararlarýn arkasýndayýz" ifadelerini kullandý.31 Mart yerel seçimler için hazýr olduklarýný dile getiren ÝYÝ Parti Nizip Ýlçe Baþkaný Yakup Çapan, "Yerel seçime ben ve yönetim kurulum hazýr durumdadýr. Saha çalýþmalarýmýzý zaten yapýyoruz. En kýsa süre de ise adayýmýzý açýklayýp, seçim startýný tam olarak baþlatmýþ olacaðýz. Vatandaþlarýmýzýn bizlerden beklentilerini biliyoruz. Bizler de o doðrultuda hareket edip kimseyi kýrmadan incitmeden tüm gücümüz ile sahaya tam ineceðiz" dedi.Toplantýya Nizip Kadýn Kollarý Baþkaný Baþak Çerikan ise Nizip Ýlçesinde gerek esnaf ziyareti gerekse ev ziyaretleri yaparak Nizip Ýlçesinde yerel seçimlerinde baþarý elde ederek Belediye Baþkanlýðýný kazanacaklarýný söyledi.Ýlçe Baþkan Çapan ve Kadýn Kollarý Baþkaný Çerikan toplantýya katýlanlara teþekkür etti.![]()